مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان، به ورود فاضلاب روستای سراب قامیش به سد قشلاق سنندج اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ساخت تصفیه‌خانه هزینه‌بردار و زمان‌بر است، تصمیم گرفته شد فاضلاب این روستا پمپاژ و به پایین‌دست سد انتقال داده شود.
×
×

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان
انتقال فاضلاب سراب قامیش به پایین دست سد قشلاق سنندج

  • کد نوشته: 12203
  • ۱۳۹۹-۰۸-۰۳
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان، به ورود فاضلاب روستای سراب قامیش به سد قشلاق سنندج اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ساخت تصفیه‌خانه هزینه‌بردار و زمان‌بر است، تصمیم گرفته شد فاضلاب این روستا پمپاژ و به پایین‌دست سد انتقال داده شود.
    انتقال فاضلاب سراب قامیش به پایین دست سد قشلاق سنندج
  • تبلیغ هدفمند

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان، به ورود فاضلاب روستای سراب قامیش به سد قشلاق سنندج اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ساخت تصفیه‌خانه هزینه‌بردار و زمان‌بر است، تصمیم گرفته شد فاضلاب این روستا پمپاژ و به پایین‌دست سد انتقال داده شود.

    محمدحسین محمدی با اشاره به اینکه فاضلاب روستای سراب قامیش به صورت مستقیم وارد خط انتقال فاضلاب ۱۹ کیلومتری سنندج و تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر خواهد شد، اظهار داشت: تلاش ما این است تا ۲ ماه آینده این پروژه را نهایی کرده و برای همیشه از ورود فاضلاب این روستا به دریاچه سد قشلاق ممانعت کنیم.

    انتقال فاضلاب سراب قامیش به پایین دست سد قشلاق سنندج

    وی ورود پساب‌های کشاورزی، کود حیوانی و شیمیایی به سد قشلاق را از دیگر عوامل آلوده‌کننده آب این سد اعلام و اضافه کرد: ورود این مواد باعث رشد جلبک در سد و بدطعم شدن آب شرب سنندج می‌شود که نیاز است جهاد کشاورزی و محیط زیست هم برای آن چاره‌ای بیندیشند.

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان به دلایل بدطعم و بود شدن آب شرب سنندج اشاره کرد و افزود: هر سال به دلیل تغییرات هوا در فصول بهار و پاییز، لایه‌بندی آب سد قشلاق دچار تحولاتی می‌شود که همین عامل در تغییر طعم آب شرب سنندج تاثیر می‌گذارد.

    محمدی با اشاره به وجود و رشد جلبک در برخی لایه‌های آب سد، یادآور شد: در سایر فصل‌ها لایه مناسب برای برداشت آب شرب وجود دارد اما در بهار و پاییز واگردانی اتفاق می‌افتد و بخاطر یک سری فعل و انفعالات در سد، لایه مناسب از دسترس خارج می‌شود و لایه مورد استفاده نیز دارای جلبک بوده و جلبک هم مولد طعم و بو است.

    وی اظهار داشت: هر چه سطح آب سد قشلاق پایین می‌آید، طعم و بوی آن هم شدیدتر می‌شود، بنابراین انتقال آب از سد آزاد به آن، باعث خواهد شد سطح آب قشلاق کمتر افت کند و به طور قطع مانع از شدیدتر شدن طعم و بوی نامطلوب آب شود.

    مدیرعامل شرکت آبفا کردستان مطلوب شدن طعم و بوی آب شرب سنندج را نیازمند تغییرات هوا و آغاز بارندگی اعلام کرد و گفت: انتقال آب از سد آزاد باید تا بهبود شرایط ادامه پیدا کند، ضمن اینکه همیشه اواخر پاییز این مشکل رفع می‌شود.

    ظرفیت تصفیه خانه آب سنندج، ۲.۵ مترمکعب در ثانیه و میانگین مصرف شهروندان سنندجی هم حدود ۲ مترمکعب در ثانیه است. فرآیند تصفیه در آن از نوع لجن فعال متعارف با اختلاط کامل در بخش مایع و هضم بی‌هوازی با آبگیری مکانیکی در بخش لجن است.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *