×
×

تهیه پیازچه پلو؛خوش‌طعم

  • کد نوشته: 12708
  • ۱۳۹۹-۰۸-۰۸
  • ۰
  • پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.
    تهیه پیازچه پلو؛خوش‌طعم
  • تبلیغ هدفمند

    پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.

    مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:

    • برنج: دو پیمانه
    • گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
    • پیازچه: ۱۰۰ گرم
    • زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
    • کره: ۵۰ گرم
    • هویج پخته: یک عدد
    • فلفل دلمه‌ای نگینی شده: یک عدد
    • نمک و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:

    ۱. ابتدا برنج را آبکش و دم می‌کنیم، مرغ‌ها را می پزیم و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ می‌کنیم.

    ۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می‌دهیم.

    ۳. پیازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ می‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می‌کنیم. (می‌توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *