×
×

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی
صادرات گانودرمای خراسان شمالی به روسیه

  • کد نوشته: 14470
  • ۱۳۹۹-۰۸-۲۷
  • ۰
  • مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی گفت: تولید کننده بجنوردی و تنها دارنده مجوز تولید قارچ گانودرما در کشور، بتازگی از روسیه سفارش تولید هزار کیلوگرم از این محصول را گرفته است.
    صادرات گانودرمای خراسان شمالی به روسیه
  • تبلیغ هدفمند

    مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی گفت: تولید کننده بجنوردی و تنها دارنده مجوز تولید قارچ گانودرما در کشور، بتازگی از روسیه سفارش تولید هزار کیلوگرم از این محصول را گرفته است.

    ملیحه یغمایی گفت: خانم صغرا احمدی تولید کننده قارچ گانودرمای کشور توانسته است در شهرستان های مختلف برای افراد بسیاری اشتغال زایی داشته باشد و تولید قارچ گانودرما را به عنوان یک شغل خانگی، رونق داده است. 

    وی افزود: با همت این خانم کارآفرین، یک سالن تولید قارچ گانودرما در زندان بجنورد هم راه اندازی شده است و بانوان با دریافت آموزش ها و کمک های لازم، به تولید قارچ در زندان اقدام می کنند.

    وی با بیان اینکه تولید قارچ گانودرما در استان، به روستاهای مختلف کشانده شده است، گفت: این بانوی کارآفرین، خرید تمامی قارچ های تولید شده در سالن های روستایی را  تضمینی خریداری و روانه بازار می کند.

    یغمایی اظهار داشت: خانم احمدی، امروز برای شرکت در هجدهمین نمایشگاه انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه(موسیاد) عازم این کشور همسایه شد. 

    صادرات گانودرمای خراسان شمالی به روسیه
    صادرات گانودرمای خراسان شمالی به روسیه

    وی گفت: این بانوی بجنورد، به عنوان تنها دارنده مجوز تولید قارچ گانودرما در ایران، در این نمایشگاه حضور می یابد و امید می رود این حضور سبب رونق بازاریابی در این کشور همسایه باشد. 

    مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در سال جهش تولید، ایجاد مشاغل خرد و خانگی و حمایت از کارآفرینان بانو از اولویت های این دفتر است. 

    خام احمدی اهل بجنورد، ۲ سال پیش برای نخستین بار در کشور، توانست مجوز تولید قارچ گانودرما را دریافت کند.

    قارچ گانودرما با نام لاتین  reishi یا ganoderma  از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی استفاده می‌شد. این قارچ در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بود و ۲ هزار سال در کشورهای مختلف شرقی به خواص درمانی آن اعتقاد داشتند. 

    این قارچ بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست. در کشورهای مختلف نظیر چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنی‌ها یا دمنوش های  مختلف به خصوص به صورت پودر شده مصرف می‌شود.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *