×
×

دستپخت‌تان رادست کم نگیریدطرزتهیه همبرگر

  • کد نوشته: 16289
  • ۱۳۹۹-۰۹-۱۵
  • ۰
  • همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.
    دستپخت‌تان رادست کم نگیریدطرزتهیه همبرگر
  • تبلیغ هدفمند

    همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

    دستپخت‌تان رادست کم نگیریدطرزتهیه همبرگر

    مواد لازم برای تهیه همبرگر:

    • گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
    • پیاز: ۱ عدد
    • سیر: به مقدار دلخواه
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
    • نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

    دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:

    ۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

    ۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۳. مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.

    ۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *