رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به مصوبه ستاد تنظیم بازار در زمینه تحویل گوشت مرغداری‌ها در مهرماه امسال، گفت: در این چارچوب بر اساس میزان نهاده دریافتی در مرغداری‎‌ها، گوشت مرغ تحویل گرفته می‌شود.
×
×

رئیس سازمان صمت استان:
سازوکار تحویل گوشت مرغداران تهران، درصد نهاده دریافتی است

  • کد نوشته: 16478
  • ۱۳۹۹-۰۹-۱۷
  • ۰
  • رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به مصوبه ستاد تنظیم بازار در زمینه تحویل گوشت مرغداری‌ها در مهرماه امسال، گفت: در این چارچوب بر اساس میزان نهاده دریافتی در مرغداری‎‌ها، گوشت مرغ تحویل گرفته می‌شود.
    سازوکار تحویل گوشت مرغداران تهران، درصد نهاده دریافتی است
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به مصوبه ستاد تنظیم بازار در زمینه تحویل گوشت مرغداری‌ها در مهرماه امسال، گفت: در این چارچوب بر اساس میزان نهاده دریافتی در مرغداری‎‌ها، گوشت مرغ تحویل گرفته می‌شود.

    سازمان صنعت، معدن و تجارت، یدالله صادقی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ شب گذشته، با اعلام این خبر افزود: تا مهر امسال ساز و کاری برای تحویل مرغ مرغداران مشخص نبود، اما از این تاریخ ستاد تنظیم بازار کشور ابلاغ کرد مرغدارانی که از وزارت جهاد کشاورزی نهاده دریافت کرده‌اند بر اساس درصد نهاده باید گوشت مرغ تحویل دهند.

    وی یادآور شد: سازمان جهاد کشاورزی تهران فهرست ۵۲ واحد مرغداری را در اختیار ما قرار داد تا در ازای درصد نهاده تحویل گرفته شده، مرغ به قیمت مصوب در اختیار شبکه توزیع قرار دهند.
    وی افزود: شبکه توزیع؛ سازمان میادین میوه و تره بار هستند و مرغداران مکلف هستند مرغ خود را به نمایندگان کشتارگاه‌ها که در میدان بهمن مستقر هستند تحویل دهند.
    صادقی گفت: از ۱۳ آبان برای تولید و توزیع گوشت مرغ، مسئولیت‌ها بین وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی تقسیم شده و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تولید و عرضه در میادین میوه و تره بار است.
    وی افزود: پیش از ۱۳ آبان تخلفاتی وجود داشته که به تعزیرات معرفی شده است.
    رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران گفت: از ۵۲ مرغداری که وزارت جهاد کشاورزی به ما معرفی کرده است، تاکنون ۴۵ مرغداری اطلاعاتی به ما نداده‌اند.
    صادقی افزود: سازمان میادین میوه و تره بار مکلف شده است مرغ را از مرغداران تحویل بگیرد، اما این سازمان می‌گوید زمانی که به مرغدار مراجعه می‌کنیم، مرغدار مرغ را تحویل نمی‌دهد.
    وی گفت: مرغدار باید مرغ زنده را با قیمت ۱۴ هزار و ۱۰۰ تومان به کشتارگاه بفروشد و کشتارگاه پس از کشتار، گوشت مرغ را در اختیار غرفه‌های سازمان میادین یا اعضای صنف مرغ فروشان قرار می‌دهند تا با قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومن بفروشند.
    رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران افزود: همه حواله‌های دریافت گوشت مرغ زیر نظر بازرسان ما صادر می‌شود و مرغ فروش‌ها گوشت مرغ را بر این اساس تحویل می‌گیرند و توزیع می‌کنند و روندی غیر از این وجود ندارد.
    صادقی گفت: از گیلان، مازندران و سمنان به ما مرغ می‌دهند، اما مرغداری‌های استان تهران به ما مرغ نمی‌دهند.
    وی افزود: اگر ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ گرم به عمده فروشی‌ها در تهران تحویل داده شود، مرغ با قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان دست مردم می‌رسد.

    منبع: ایرنا
    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *