مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید مرغ «آ مثبت» که بالاترین رتبه این محصول شد.
×
×

موفقیت آذربایجان‌شرقی به تولید مرغ «آ مثبت»

  • کد نوشته: 19677
  • ۱۳۹۹-۱۰-۱۸
  • ۰
  • مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید مرغ «آ مثبت» که بالاترین رتبه این محصول شد.
    موفقیت آذربایجان‌شرقی به تولید مرغ «آ مثبت»
  • تبلیغ هدفمند

    مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید مرغ «آ مثبت» که بالاترین رتبه این محصول شد.

    مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید مرغ «آ مثبت» که بالاترین رتبه این محصول شد.
    موفقیت آذربایجان‌شرقی به تولید مرغ «آ مثبت»

    امیرحسین بهداد شامگاه سه شنبه در بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور جهان مرغ مرند، افزود: این روند ادامه دار بوده و تلاش می شود همه کشتارگاه های استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و رتبه تولید محصول در سطح کشور دست یابند.

    وی با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان، اظهار داشت: با تلاش های شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاه های استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.

    مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند، گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.

    بهداد ادامه داد: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کند.

    در آذربایجان شرقی ۷۲۰ واحد مرغداری وجود دارد و این استان از قطب های تولید گوشت مرغ کشور محسوب می شود.

    کشتارگاه هایی که دارای خط دو کشتاری باشند، محصولات تولیدی شان در درجه های «آ» و «آ مثبت» دسته بندی می شوند.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *