×
×

فعالان محیطی
بازگشت عقاب طلایی به محیط زیست شیروان

  • کد نوشته: 5810
  • ۱۳۹۹-۰۵-۰۳
  • ۰
  • دوستداران ‌محیط زیست در شیروان، یک بهله عقاب طلایی را به اداره محیط زیست این شهرستان تحویل دادند.
    بازگشت عقاب طلایی به محیط زیست شیروان
  • تبلیغ هدفمند

    دوستداران ‌محیط زیست در شیروان، یک بهله عقاب طلایی را به اداره محیط زیست این شهرستان تحویل دادند.

    فعال زیست محیطی و مدیر یک تشکل این حوزه اظهار داشت: روستاییان این عقاب را در اطراف کشتزارهای روستای توده، از توابع بخش مرکزی شیروان پیدا کرده بودند که به علت سوء هاضمه قادر به پرواز نبود.

    محمد خانلقی افزود: عقاب طلایی از گونه های مطرح عقاب و از بهترین پرندگان شکاری در نیمکره شمالی شناخته شده ‌است.

    وی با قدردانی از اقدام دوستداران محیط زیست در تحویل این پرنده شکاری، افزود: این پرنده پس از حدود پنج روز تیمارداری، تغذیه و بازیافتن قوای جسمانی خود در دامن طبیعت رها خواهد شد.

    عقاب طلایی معمولا در ارتفاع ۳۶۰۰ متری زندگی می‌کند و لانه خود را بر روی درختان بلند و در صخره‌ها می‌سازد و به دلیل داشتن بال‌های بزرگ، نیاز زیادی به بال زدن در آسمان ندارد و روی لایه‌های هوا سُر می‌خورد.

    سرعت معمولی این پرنده در پرواز ۵۰ کیلومتر در ساعت است اما هنگام شیرجه زدن برای شکار می‌تواند سرعتش را تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت برساند.

    بازگشت عقاب طلایی به محیط زیست شیروان
    بازگشت عقاب طلایی به محیط زیست شیروان

    رنگ این گونه پرنده قهوه‌ای تیره به همراه پرهایی به رنگ قهوه‌ای روشن یا طلایی در ناحیه سر و گردن است و متوسط عمر آن در طبیعت ۱۱ سال است اما در اسارت، به دلیل مصون بودن از برخی خطرات تا ۲۸ سال هم عمر می‌کند.

    عقاب‌ طلایی با استفاده از چابکی و سرعت و همچنین با استفاده از پاشنه های قدرتمند خود می‌تواند طعمه‌هایی چون خرگوش، موش کوهی، سنجاب زمینی و حتی پستانداران بزرگی مانند روباه، گربه وحشی یا خانگی، آهو و بز کوهی را شکار کند.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *