مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیروان گفت: تولید انار در باغات شهرستان سیروان از یک هزار و ۵۰۰ تن قبل از سیلاب فروردین ماه سال گذشته به ۲۲۵ تن در سال جاری کاهش یافته است.
×
×

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیروان
کاهش تولید انار باغات سیروان به ۲۲۵ تن

  • کد نوشته: 7871
  • ۱۳۹۹-۰۶-۲۱
  • ۰
  • مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیروان گفت: تولید انار در باغات شهرستان سیروان از یک هزار و ۵۰۰ تن قبل از سیلاب فروردین ماه سال گذشته به ۲۲۵ تن در سال جاری کاهش یافته است.
    کاهش تولید انار باغات سیروان به ۲۲۵ تن
  • تبلیغ هدفمند

    مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیروان گفت: تولید انار در باغات شهرستان سیروان از یک هزار و ۵۰۰ تن قبل از سیلاب فروردین ماه سال گذشته به ۲۲۵ تن در سال جاری کاهش یافته است.

    نورالدین فتاح زاده اظهار داشت: قبل از وقوع سیلاب سال گذشته مساحت باغات انار شهرستان سیروان ۱۰۰ هکتار بود که بعد از بروز سیلاب ۸۵ هکتار معادل ۸۵ درصد از کل باغات شهرستان به زیر آب رفت و خشک شد.

    وی افزود: در هر دوره از بازدهی ۱۰ تا ۱۵ تن انار مرغوب از این باغات تولید و در فصل برداشت یک هزار و ۵۰۰ تن محصول انار توسط باغداران برداشت می شد که بعد از سیلاب این رقم به ۲۲۵ تن کاهش یافت.

    فتاح زاده با بیان اینکه سیروان قطب تولید انار استان ایلام است، یادآور شد: عمده این باغات خشک شده در منطقه عرب رودبار قرار دارند که به زیر آب خروجی سد سیمره رفتند و قابلیت احیا ندارند.

    وی اضافه کرد: این اراضی باغی بعد از سیلاب پارسال به تملک سد سیمره درآمد و  امکان احیا و بازسازی باغات توسط کشاورزان وجود ندارد.

    فتاح زاده افزود: یک ایستگاه پمپاژ در شهرستان سیروان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال احداث است که با تکمیل و بهره برداری از این پروژه آب سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی دیم و آبی این شهرستان تامین می شود.

    وی گفت: هم اکنون شهرستان سیروان دارای ۱۵ هکتار باغ انار است که در نقاط مختلف شهرستان از جمله ظهیری، ورگچ، لومار و شوراب خان علی پراکنده اند.

    وی اظهار داشت: از این میزان اراضی ۷۰ درصد به باغات و ۳۰ درصد به زراعی اختصاص می یابد که سهم عمده ای از باغات، تولید ارقام انار خواهد بود.

    منازل مسکونی، مزارع و باغات، قبرستان و امامزاده عباس(ع) روستای چم‌شیر در جریان سیلاب فروردین ماه سال گذشته به علت رهاسازی آب سد سیمره به طور کامل به زیر آب رفت.

    بعد از وقوع این حادثه وزارت نیرو اراضی مسکونی و کشاورزی این روستا را خریداری و به تملک سد سیمره درآورد و ساکنان این روستا باید به سایت جدید نقل مکان کنند.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *