×
×

مطالعه محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک
تاثیرمنفی کرونابرروی تارهای صوتی

  • کد نوشته: 13470
  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۶
  • ۰
  • مطالعه محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک نشان می‌دهد آسیب به تارهای صوتی می‌تواند علت این موضوع باشد که چرا برخی افراد بهبودیافته از کووید ۱۹ تا مدت‌های طولانی دچار تنگی نفس هستند.
    تاثیرمنفی کرونابرروی تارهای صوتی
  • تبلیغ هدفمند

    مطالعه محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک نشان می‌دهد آسیب به تارهای صوتی می‌تواند علت این موضوع باشد که چرا برخی افراد بهبودیافته از کووید ۱۹ تا مدت‌های طولانی دچار تنگی نفس هستند.

    به گزارش بازار کسب کار آنلاین ، به نقل از پایگاه خبری لقمه ، به گفته محققان، در برخی بیماران، کووید ۱۹ به اعصاب تنظیم کننده گفتار آسیب می‌رساند و تارهای صوتی مانع از نفس کشیدن می‌شوند. در نتیجه فرد دچار تنگی نفس می‌شود.

    خبر خوب این است که در مقاله اخیر در مجله بین المللی علوم ریوی و تنفسی ، آویو و همکارانش اعلام کرده اند که آنها ۱۸ بیمار سابق COVID-19 را با استفاده از ترکیبی از گفتاردرمانی و اصلاح رژیم غذایی – با اجتناب از غذاهایی که باعث تحریک عصب می شوند ، با موفقیت درمان کردند.

    محققان توصیه می‌کنند بیماران از مصرف مواد غذایی نظیر غذاهای بسیار اسیدی که باعث تحریک عصب واگ می شوند، از جمله نوشیدنی های طعم دار قوطی یا بطری ، مرکبات ، سس گوجه فرنگی ، سرکه و شراب اجتناب کنند.

    عصب واگ از مغز عبور می کند و صدا ، بلع ، تنفس و سرفه را کنترل می کند. تحقیقات قبلی نشان داده است که آسیب عصب واگ می تواند باعث جمع نشدن تارهای صوتی و در نتیجه مانع جریان هوا شود.

    نویسنده: محمدصالح حجت الاسلامی
    منبع: لقمه

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *