×
×

یک پژوهشگر
حلقه مفقوده درمدیریت شهری بجنورد

  • کد نوشته: 17244
  • ۱۳۹۹-۰۹-۲۵
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب کار آنلاین دکتر مهرداد رحمتی با اشاره به نقش مشارکت اجتماعی شهروندان در فائق آمدن به مشکلات شهری گفت: مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی از مهم‌ترین ابزارها و شاخصه‌های توسعه پایدار هر شهر محسوب می شود و در این بین شهرداری ها نقش بی بدیلی در ایجاد این همدلی و مشارکت دارند.
    حلقه مفقوده درمدیریت شهری بجنورد
  • تبلیغ هدفمند

    یک پژوهشگر مسائل شهری در بجنورد گفت: مشارکت مردم در امور شهر و محله سکونت از جمله تئوری‌های مدیریت مشارکتی است که می توان با استفاده از آن در راستای یک جامعه توسعه‌مند حرکت کرد که این امر در مرکز استان مغفول مانده است.

    حلقه مفقوده درمدیریت شهری بجنورد

    به گزارش بازار کسب کار آنلاین دکتر مهرداد رحمتی با اشاره به نقش مشارکت اجتماعی شهروندان در فائق آمدن به مشکلات شهری گفت: مسئولیت‌پذیری و مشارکت اجتماعی از مهم‌ترین ابزارها و شاخصه‌های توسعه پایدار هر شهر محسوب می شود و در این بین شهرداری ها نقش بی بدیلی در ایجاد این همدلی و مشارکت دارند.

    وی اظهار داشت: شهرداری ها می توانند با بهره گیری از افراد متخصص و متعهد، همکاری با سازمان های مردم نهاد در راستای افزایش مشارکت شهروندان، شناخت نیازمندی های شهر و برنامه ریزی مدون شهری  زمینه ساز ایجاد شهری پویا و در نتیجه توسعه شهر ‌ را فراهم کنند.  

    رحمتی خاطر نشان کرد: ایجاد یک سیستم  مشارکتی می‌تواند نوعی مشروعیت قانونی را از جانب شهروندان بگیرد و هم مسائل اقتصادی و هم مشکلات اجتماعی شهرداری ها را  به حداقل برساند.  

    این پژوهشگر شهری عنوان کرد: توسعه و گسترش راه های ارتباطی میان مردم و مدیریت شهری، تسهیل در  برقراری ارتباطات مردمی، بهبود و شفاف سازی در اطلاع رسانی خدمات، برنامه ها و پروژه‌ ها، تقویت سامانه پاسخگویی به منظور ارتقای فرآیند پاسخگویی مدیریت شهری در تعامل با شهروندان و افزایش روحیه انتقادپذیری می تواند مشارکت اجتماعی شهروندان به مدیریت شهری را به حداکثر برساند.

    پیشتر، رییس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد گفته بود: مشارکت شهروندان در امور مختلف از جمله در رفع آلودگی های بصری از چهره شهر امر ضروری است.

    سیدمحسن موسوی با بیان اینکه مدیریت شهری از همه دیدگاه ها و فناوری های موجود برای ساماندهی تبلیغات شهری استفاده کند افزود: حذف کامل تبلیغات نامناسب نیازمند زمان پیوست فرهنگی و کارفرهنگی و مشارکت جدی مردم در این زمینه است.

    شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.  

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *