×
×

بادمجان گوده؛ غذای منحصربه فردگیلانی

  • کد نوشته: 22409
  • ۱۳۹۹-۱۱-۱۲
  • ۰
  • بادمجان گوده، یک غذای گیلانی است که از بادمجان، گردو و رب انار استفاده شده است.
    بادمجان گوده؛ غذای منحصربه فردگیلانی
  • تبلیغ هدفمند

    بادمجان گوده، یک غذای گیلانی است که از بادمجان، گردو و رب انار استفاده شده است.

    بادمجان گوده؛ غذای منحصربه فردگیلانی

    بادمجان گوده، یک غذای گیلانی است که از بادمجان، گردو و رب انار استفاده شده است.

    مواد لازم برای تهیه بادمجان گوده:

    • بادمجان بزرگ ۲ عدد
    • گوجه فرنگی ۲ عدد
    • پیاز ۱ عدد
    • سیر ۵ حبه
    • گردو ۱.۵ پیمانه
    • جعفری تازه ساطوری ۶ قاشق غذاخوری
    • رب انار ۱/۴ پیمانه
    • تمر هندی ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


    طرز تهیه و دستور پخت بادمجان گوده:

    ۱. پوست بادمجان‌ها را گرفته و روی آن‌ها نمک بمالید، سپس چند ساعت در آب خنک قرار دهید تا آب قدری سیاه شده و تندی بادمجان‌ها را بگیرد.

    ۲. آب بادمجان را عوض کرده و این عمل را تکرار کنید تا مواد سیاه رنگ، نفخ زا و سست کننده‌ی آن در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند.

    ۳. سپس با آب سرد آن‌ها را شسته و با چاقو یک برش طولی روی آن‌ها ایجاد کنید. عمق برش به اندازه‌ای باشد که دو طرف بادمجان‌ها از هم جدا نشود.

    ۴. در یک تابه کمی روغن ریخته و اطراف بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

    ۵. سر گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و با یک قاشق داخل آن‌ها را خارج کنید.

    ۶. گوشت داخل گوجه فرنگی‌ها را با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن، پوره کنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کنار بگذارید.

    ۷. تمر هندی را در نصف لیوان آب جوش ریخته، چند دقیقه صبر کنید تا نرم شود و سپس با قاشق هم بزنید تا در آب حل شود. سپس از صافی عبور دهید.

    ۸. پیاز را خیلی ریز خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

    ۹. سیر له شده یا رنده شده را به پیاز اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.

    ۱۰. گردو را در غذاساز پودر کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید و به تابه اضافه کنید در حد چند ثانیه تفت دهید.

    ۱۱. سپس جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت

    دهید تا آب آن کشیده شود.

    ۱۲. نمک، فلفل، رب انار و تمر هندی را اضافه کرده، با هم مخلوط کنید، اگر مخلوط سفت بود کمی آب جوش اضافه کنید تا کمی رقیق شود و سپس از روی حرارت بردارید. داخل بادمجان‌ها و گوجه‌ها را با مواد پر کنید و سر گوجه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

    ۱۳. پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه ریخته و بادمجان‌ها و گوجه‌ها را روی آن بچینید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن را ببندید. فرصت دهید تا بادمجان‌ها و گوجه‌ها کاملا پخته شوند.

    ۱۴. پس از حدود ۴۰-۳۵ دقیقه غذا حاضر است. 

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *