×
×

جذاب وخوشمزه؛ با خورشت فسنجان

  • کد نوشته: 24554
  • ۱۳۹۹-۱۲-۰۱
  • ۰
  • خورشت فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.
    جذاب وخوشمزه؛ با خورشت فسنجان
  • تبلیغ هدفمند

    خورشتی که هم می شود شیرین درست کرد هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

    جذاب وخوشمزه؛ با خورشت فسنجان

    فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

    مواد لازم برای تهیه فسنجان:

    • مغز گردو: ۳۰۰ گرم
    • مرغ: ۴ تکه
    • پیاز: دو عدد متوسط
    • رب انار: ۱ ق غ
    • آب: ۸ لیوان
    • رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
    • زغفران دم کرده: نصف استکان
    • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
    • شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

    طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

    ۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

    ۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

    ۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

    ۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

    ۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *