×
×

راز غذای مهیج گیلانی

  • کد نوشته: 24562
  • ۱۳۹۹-۱۱-۳۰
  • ۰
  • خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.
    راز غذای مهیج گیلانی
  • تبلیغ هدفمند

    خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 

    راز غذای مهیج گیلانی

    خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 

    مواد لازم برای خورش نازخاتون:

    • بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
    • گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم
    • نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم
    • نمک و فلفل: به میزان لازم
    • پیاز: یک عدد
    • آبغوره: یک فنجان
    • روغن: به میزان

    طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

    ۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

    ۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

    ۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

    ۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

    ۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

    ۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *