×
×

رازپخت خورشت قیمه مجلسی

  • کد نوشته: 28766
  • ۱۴۰۰-۰۱-۱۲
  • ۰
  • ۱. ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.
    رازپخت خورشت قیمه مجلسی
  • تبلیغ هدفمند

    این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می‌سازید پشیمان نمی‌شوید و لذت می‌برید.

    رازپخت خورشت قیمه مجلسی

    مواد لازم برای تهیه خورش قیمه مجلسی:

    • گوشت خورشتی: ۶ تکه
    • پیاز: یک عدد
    • لپه: ۲ پیمانه
    • زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
    • رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
    • لیمو عمانی: ۳ عدد
    • سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
    • زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای‌خوری
    • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
    • هل: دو عدد
    • پودر گل سرخ: به مقدار کم

    طرز تهیه و دستور پخت قیمه مجلسی:

    ۱. ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.

    ۲. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آرام بپزد.

    ۳. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و می‌گذاریم در ظرف دیگری بپزد.

    ۴. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می‌ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می‌کنیم.

    ۵. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم آرام بپزد.

    ۶. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می‌کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی‌ها نرم شدند، قیمه آماده است.

    ۷. سیب زمینی‌ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.

    فوت و فن‌ها:

    – لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.

    – رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می‌توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.

    – لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.

    – هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه‌تر خواهد شد (البته زیاده‌روی نکنید)

    – دارچین می‌تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.

    – گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.

    – توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل ۴ ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.

     – اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می‌تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *