×
×

رییس اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان
اقدام دولت در اصلاح ارز ترجیحی دستمریزاد دارد

  • کد نوشته: 35126
  • ۱۴۰۱-۰۲-۲۷
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار ، علی محمد چوپانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این در شرایطی است که کارشناسی اتاق بازرگانی به صورتی بود که به ازای هر نفر 2 میلیون و ۵۰۰ ریال کمک نقدی بابت اصلاح ارز ترجیحی باید توسط دولت پرداخت شود.
    اقدام دولت در اصلاح ارز ترجیحی دستمریزاد دارد
  • تبلیغ هدفمند

    سرویس اقتصاد- حمیدرضا محمدیاری
    رییس اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان گفت: واریزی یارانه نقدی به هر نفر در دهک های اول تا دهم در اقدام به موقع دولت سیزدهم در اصلاح ارز ترجیحی دستمریزاد دارد که این اقدام دولت در واقع برنامه‌ریزی برای سلامت سازی اقتصاد کشور صورت گرفته است.

    اقدام دولت در اصلاح ارز ترجیحی دستمریزاد دارد

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار ، علی محمد چوپانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این در شرایطی است که کارشناسی اتاق بازرگانی به صورتی بود که به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۵۰۰ ریال کمک نقدی بابت اصلاح ارز ترجیحی باید توسط دولت پرداخت شود.

    چوپانی با تاکید بر حمایت همه جانبه از دولت در اصلاح ارز ترجیحی ادامه داد: پوشش کامل این طرح سبب حذف قاچاق کالای اساسی یارانه دار به کشورهای همسایه، فراهم شدن زمینه بازسازی صنعت تولید از محل صرفه جویی در واردات کالاهای اساسی به کشور، حمایت از بنگاه های اقتصادی از جمله مزایای موثر آن است.
    لزوم سرمایه گذاری در راه آهن اینچه برون – شاهرود
    رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان گفت: تسریع در ایجاد راه آهن اینچه برون – گنبدکاووس – آزادشهر – شاهرود و اتصال کشورهای آسیانه میانه به جنوب کشور بسیار ضروری است.
    وی افزود: اجرای این طرح صرفه جویی کلان در مقایسه با ایجاد راه آهن اینچه برون – گرمسار ، در تخصیص اعتبار داشته و فقط با ۲۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری، دسترسی مازندران و گلستان را به شاهرود و جنوب کشور فراهم می کند.
    چوپانی، جابجایی سالانه ۲۴ میلیون تن کالا را به صورت رفت و برگشت با کوتاه شدن ۵۲۰ کیلومتر مسیر ریلی، و کاهش حمل بار از ۲۵ روز به پنج روز، کاهش چشمگیر هزینه اتصال اینچه برون به شاهرود، از طریق این خط ریلی را از مهم ترین مزایای اجرای ساخت راه آهن اینچه برون – شاهرود برشمرد.
    بنا به گفته وی از جمله طرح های مشترک ایران و روسیه تا قبل از این توسعه و برقی سازی راه آهن اینچه برون – گرمسار بود تا با پشتوانه ۱.۲ میلیارد یورویی دولت روسیه اجرایی شودکه با پیگیری این اتاق در دولت دوازدهم متوقف شد.
    الویت صادرت کالا به کشورهای همسایه
    نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان گفت: در حوزه صادرات کالا الویت تقویت سرمایه‌گذاری از این استان به کشورهای همسایه است.
    امیر یوسفی در این خصوص اظهار داشت: از جمله برنامه‌های مهم و در دست اجرا این اتاق با همکاری دستگاه‌های مرتبط شرکت در نمایشگاه های تجاری در کشورهای همسایه از جمله قزاقستان و ترکمنستان و معرفی ظرفیت ها و محصولات تولیدی و دعوت از هیات‌های تجاری برای حضور در استان است.
    وی ادامه داد: از جمله ظرفیت ها برای توسعه صادرات کالا در گلستان داشتن گمرک اینچه برون و همسایگی با ترکمنستان و ورود به کشورهای آسیانه میانه، فعالیت سرکنسولگری قزاقستان در گرگان، برقراری پرواز گرگان – آکتائو، تولید انواع محصولات کشاورزی به شمار می رود.
    وی گفت: ۲۰۳ میلیون دلار کالا از گلستان برغم شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌ها در صادرات کالا، پارسال صادر شد که نسبت به مدت مشابه ۹۹ از ۴۶ درصد رشد داشته است.
    تقویت کمیسیون های اتاق بازرگانی
    عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان گفت: به منظور شتاب بخشیدن به توسعه منطقه کمیسیون های اتاق بازرگانی استان ، تقویت خواهند شد.
    رضا مبصری در این خصوص اظهار داشت: در حال حاضر ۹ کمیسسیون تخصصی اتاق گلستان از جمله کشاورزی، سرمایه گذاری، انرژی، بانوان،دانش بنیان، جوانان، گردشگری و صنعت دایر شد و کمیسیون های گردشگری و صنعت که جزو الویت های اصلی اتاق برای توسعه استان به شمار می رود، به زودی فعال‌تر خواهد شد.
    وی گفت: در کمیسیون‌های اتاق بازرگانی ایران اکنون ۱۰ عضو اتاق بازرگانی گلستان عضو فعال بوده که نایب رییسی کمیسیون کشاورزی و رییس کمیسیون صادرات از آن جمله است.
    از ظرفیت های صادرات محصولات تولیدی بخش کشاورزی فعالیت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان با بیش از ۸۰۰ بازرگان دارای کارت فعالیت، استان گلستان به شمار می رود که اکنون این عده با ۳۰ کشور دنیا و به طور عمده با کشورهای همجوار آسیای میانه، صادرات کالا را انجام می دهند.
    گلستان در تولید محصولات کشاورزی از جایگاه ممتازی با بیش از ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و جای دادن هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا در همسایگی سه استان مازندران، خراسان شمالی و سمنان و کشور ترکمنستان قرار دارد و در کشور برخوردار است به طوری که بخش کشاورزی این استان ۲۱۴ هزار خانوار بهره بردار معادل ۳۸ درصد اشتغال خالص را به خود اختصاص داده است.
    این استان شمالی در تولید ۱۶ محصول راهبردی کشور شامل دانه‌های روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک(برنج)، پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه پنجم کشوری را دارد.
    گلستان علاوه بر ۶۶۷ هزار هکتار زمین کشاورزی ، چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی، بیش از یک هزار واحد پرورش مرغ،۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع (شمال استان)، ۲۰ هزار هکتار اراضی ساحلی و اراضی مستثنیات و ۶۲ هزار و ۴۲۰ هکتار اراضی موات است و نقش به سزایی در رونق کشاورزی و گردشگری دارد.

    نویسنده: حمیدرضا محمدیاری

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *