×
×

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر
حضور۱۸ هزار و ۲۴۷ امدادگر زن در کشور

  • کد نوشته: 4981
  • ۱۳۹۹-۰۴-۱۶
  • ۰
  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازماندهی و فعالیت ۱۸ هزار و ۲۴۷ امدادگر زن برای امدادرسانی و کمک به بانوان حادثه دیده و متاثر از انواع حوادث در کشور خبر داد.
    حضور۱۸ هزار و ۲۴۷ امدادگر زن در کشور
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازماندهی و فعالیت ۱۸ هزار و ۲۴۷ امدادگر زن برای امدادرسانی و کمک به بانوان حادثه دیده و متاثر از انواع حوادث در کشور خبر داد.

    مهدی ولی پور روز دوشنبه در این ارتباط افزود: زنان جزیی از گروه های آسیب پذیر در حوادث به شمار می روند که بدلیل ویژگی های جسمی خاص خود باید از کمک های ویژه ای از سوی گروه های تخصصی امدادگران زن در حوادث و سوانح برخوردار شوند.

    وی ادامه داد: سازماندهی و فعالیت این گروه از امدادگران زن با بررسی های صورت گرفته از سوی کارشناسان خبره جمعیت هلال احمر در دستور کار این سازمان قرار گرفت به طوری که طبق آخرین ارزیابی های عملیاتی و میدانی این کارشناسان مشخص شد که بخش عظیمی از مصائب متعدد حوادث و سوانح به وقوع پیوسته در کشور در لحظات نخست گریبانگیر کودکان و زنان مصدوم و گرفتار به ویژه مادران باردار است.

    رئیس سازمان امداد و نجات جعیت هلال احمر گفت: سازمان امداد و نجات نیز در راستای بهره مندی بهینه از توانمندی های تخصصی و عاطفی بانوان داوطلب امدادی هلال احمر با عنایت به نیاز مصدومین و آسیب دیدگان زن حوادث و سوانح اقدام به سازماندهی آنان در قالب تیم های عملیاتی مختلف کرده است.

    ولی پور توضیح داد: از این رو زمینه حضور، سازماندهی و فعالیت بانوان امدادگر در حوادث و سوانح احتمالی در سراسر کشور فراهم شده و بانوان امدادگر به عنوان نیروهای داوطلب امدادی جمعیت هلال احمر نیز این فرصت را دارند که در کنار برادران امدادگر و نجاتگر در قالب تیم های تخصصی مختلف در امدادرسانی به مصدومان انواع حوادث و سوانح حضور یابند.

    وی اظهار داشت: بانوان امدادگر برای حضور در حوادث و سوانح در چهار رسته «حمایت های روانی اجتماعی»، «بازپیوند خانواده»، «پشتیبانی عملیات»، «اسکان و تغذیه اضطراری» سازماندهی شده اند  که البته به غیر از چهار رسته که عنوان شد، حضور بانوان داوطلب در تخصص های جستجو و نجات همچون عملیات جستجو و نجات شهری و بین شهری، جستجو و نجات در کوهستان، فوریت های درمانی و ارزیابی نیز برجسته است.

    رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر تصریح کرد: توجه به ویژگی های بانوان در کنار شرایط محیط حادثه و نیاز منطقه، حضور پررنگ تر، مثبت تر و روزافزون این نیروهای داوطلب امدادی در کارزار حوادث و سوانح را رقم زده که بررسی سوانح اخیر شاهد خوبی بر این مدعا است.

    وی از هموطنان خواست در صورت قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی یا پیچیده انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت با شماره اضطراری ملی ۱۱۲ تماس بگیرند.

    این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: تلفن گویای «ندای امداد» با شماره ۱۱۲ در هر جا که پوشش تلفن همراه وجود داشته باشد، بدون نیاز به سیم کارت در دسترس است.

    جمعیت هلال احمر به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد، سازمانی کمک رسان و معین دولت در انواع حوادث و سوانح تعریف شده است و هر جا که سایر دستگاههای دخیل در امر مدیریت بحران و سانحه توان مقابله با بحران را نداشته باشند وارد عمل خواهد شد.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *