×
×

نحوه تهیه کاکا کدو

  • کد نوشته: 14841
  • ۱۳۹۹-۰۹-۰۱
  • ۰
  • شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده می‌شود.
    نحوه تهیه کاکا کدو
  • تبلیغ هدفمند

    شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده می‌شود.

    مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی:

    • کدو حلوایی پخته و له شده: ۱ پیمانه
    • آرد گندم الک شده: ۱ پیمانه
    • تخم مرغ: ۱ عدد
    • شیر: ۱/۴ پیمانه
    • گلاب : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
    • پودر دارچین و مغز هل کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
    • شکر: نصف پیمانه
    • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

     طرز تهیه و دستور پخت شیرینی کاکا کدو حلوایی:

    نحوه تهیه کاکا کدو
    نحوه تهیه کاکا کدو

    ۱. کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.

    ۲. سپس کدوی پخته را با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویه‌ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.

    ۳. بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.

    ۴. در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

    ۵. مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.

    ۶. استفاده از شیر باعث لطیف‌تر شدن شیرینی کاکا می‌شود و به‌جای شیر هم می‌توان از ماست استفاده کرد.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *