×
×

روی خوش زنان به بیمه

  • کد نوشته: 16624
  • ۱۳۹۹-۰۹-۱۹
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب کار آنلاین سیداحمد سیدی اظهار داشت: از این رقم هزار و ۷۵۳ نفر در ۶ ماهه نخست امسال خود را بیمه کرده اند که پیش بیینی می شود این عدد تا پایان سال به ۲ هزار و ۳۰۰ نفر برسد.
    روی خوش زنان به بیمه
  • تبلیغ هدفمند

    مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: استقبال زنان خانه‌دار این استان از بیمه در سال جاری افزایش یافته و شمار آنان را به چهار هزار و ۳۰ نفر رسانده است.

    روی خوش زنان به بیمه

    به گزارش بازار کسب کار آنلاین سیداحمد سیدی اظهار داشت: از این رقم هزار و ۷۵۳ نفر در ۶ ماهه نخست امسال خود را بیمه کرده اند که پیش بیینی می شود این عدد تا پایان سال به ۲ هزار و ۳۰۰ نفر برسد.

    وی افزود: پارسال هزار و ۲۹۳ زن خانه دار در استان بیمه شده بودند، که این رقم در سال ۹۷، ۴۷۳ نفر، در سال ۹۶، ۳۱۱ نفر و در سال ۹۵ تنها ۲۰۰ نفر بوده است.

    وی با بیان اینکه روند بیمه اجتماعی زنان خانه دار در این استان رو به فزونی است، اظهار داشت: هیچ شاخصی برای بیمه زنان در کشور وجود ندارد تا در این خصوص مقایسه ای صورت گیرد اما با توجه به جمعیت استان، آمار بیمه شدگان زن در خراسان شمالی مناسب است.

    سیدی بر توسعه بیمه زنان سرپرست خانوار و زنان خانه دار استان تاکید کرد و گفت: این امر باید در جامعه فرهنگ سازی شود، تلاش می کنیم تا بتوانیم بخشی از جمعیت استان را زیر پوشش خدمات بیمه ای ببریم.

    مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی افزود: در راستای اجرای قانون اساسی، مبنی بر پوشش آحاد مردم و برای حفظ کرامت، امنیت و استقلال مالی، بیمه زنان خانه‌دار به اجرا درآمده است که از زنان انتظار می رود نسبت به این امر جدی باشند زیرا که بیمه تضمین کننده آینده آنان است.

    وی بیمه زنان خانه‌دار را فرصتی برای این قشر از بانوان که در جایی استفال ندارند، دانست و افزود: آنان با پرداخت حق بیمه می‌توانند در دوران میانسالی و کهنسالی از مزایای بازنشستگی و دریافت مستمری برخوردار شوند.

    سیدی افزود: در راستای جذب زنان خانه دار برای بیمه تبلیغات زیادی صورت گرفته و در این رابطه با دفتر امور بانوان استانداری و فرمانداری ها جلسات و نشست هایی برگزار شده که تاثیرات مثبتی نیز داشته است.  

    وی با اشاره به اینکه ۴۴ درصد از جمعیت خراسان شمالی روستایی هستند، گفت: زنان روستایی با توجه به شغل کشاورزی و دامداری تا حدودی درآمد دارند که اکنون تمرکز ما بر زیر پوشش بردن آنان قرار گرفته است و برنامه های مختلفی با دهیاران و شوراهای اسلامی در این خصوص داشته ایم.

    سیدی اظهار داشت: تلاش داریم تا زنانی را که به نوعی در خانه های خود با ایجاد اشتغال های کوچک درآمدهای اندکی دارند، نیز تشویق به بیمه کنیم تا در آینده دچار مشکل نشوند.

    مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی با بیان اینکه ضریب پوشش بیمه‌ای در کشور ۴۲ درصد است، گفت: این استان در این شاخص هفت درصد از میانگین کشوری عقب است.

    سیدی، ضریب کنونی پوشش بیمه ای خراسان شمالی را ۳۵ درصد عنوان و بیان کرد: ۱۰۲ هزار و ۷۰۰ نفر از شهروندان این استان بیمه شده اصلی سازمان تامین اجتماعی هستند که شمار آنان با افراد تحت تکفل به ۲۶۱ هزار و ۳۷۸ نفر می رسد.

    وی اظهار داشت: با احتساب ۴۵ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر در مجموع ۳۰۶ هزار و ۳۷۸ نفر از جمعیت این استان زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند.

    مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: ساختار اشتغال استان در حوزه صنعتی از دیگر استان ها ضعیف تر است که بیشترین آمار بیمه ای استان مربوط به صنعت دامپروری، صنایع دستی، صنعت ساختمان و کارگاه های کوچک است که ضریب اشتغال استان را تشکیل می دهد.

    سیدی با بیان اینکه پایین بودن سرانه درآمد خانوار در استان مانع استقبال شهروندان از بیمه شده است، اظهار داشت: متاسفانه این شاخص در استان مانع پوشش بیمه ای مناسب شده است، خانوارها قدرت پرداخت حق بیمه خود را در طرح های خوداختیاری و آزاد ندارند.

    مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی بر ضرورت توسعه عدالت اجتماعی تاکید کرد و افزود: در جوامع پیشرفته، ضریب پوشش بیمه ای جمعیت، شاخص بسیار مهمی است که در ارزیابی ها مورد توجه قرار می گیرد، چرا که نشان دهنده توسعه عدالت اجتماعی است.

    خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند، همچنین ۳۰ هزار نفر از جمعیت این استان نیز عشایری هستند.

    براساس آمار، مردم این استان پایین ترین سرانه درآمد خانوار را در کشور دارند.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *