اسفندیار دریکوندی بیان کرد: عملیات مربوط به صادرات و واردات کالاهایی که در مسیر سبز و زرد قرار میگیرد در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون توقف در گمرک انجام میپذیرد.
وی با اشاره به اینکه تمام رویههای گمرکی دربستر سامانه جامع امور گمرکی و بهصورت سیستمی و الکترونیکی انجام میشود، افزود: بهویژه در ایام شیوع ویروس کرونا بهمنظور رعایت حال شهروندان وفعالان اقتصادی با کمترین حجم مراجعه افراد به گمرک مواجه بودهایم و اکثر فعالیتهای گمرکی بهصورت غیرحضوری و از طریق سامانه جامع امور گمرکی انجام پذیرفته است.
وی ادامه داد: حتی امور گمرکی کالاهایی که در مسیر قرمز قرار دارد و باید بررسی آنها به صورت دقیق انجام شود نیز در گمرکات قم بدون توقف صورت میپذیرد و اگر زمان ترخیص این کالاها در مواردی به طول می انجامد به دلیل لزوم ارائه مجوزهایی است که باید توسط مراجع ذیصلاح صادر شود.
دریکوندی گفت: دراین شرایط اقتصادی حمایت از واحدهای تولیدی فعال درقم را وظیفه خود میدانیم و برای کوتاه کردن زمان ترخیص کالاهای مورد نیاز تولیدکنندگان از گمرکات، همه ظرفیتهای قانونی در اختیار خود را به کار خواهیم گرفت.
وی بیان کرد: گمرکات پیشانی اقتصاد استان است و اقدامهای انجام شده برای تسهیل فرآیندهای اداری مرتبط با امور صادرات و واردات کالاها، نقش بسیار مهمی در بهبود شرایط تولید و اشتغال در قم دارد.
براساس آمار از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، دربخش صادرات ۸۵هزار و ۸۶۹ تن انواع کالا همچون گرانول، پفک، کفش و صندل، شمش سرب، مصنوعات مسی، مواد و محصولات پلاستیکی، شیمیایی و هیدروکربن از گمرکات استان صادر شده است.
ارزش صادرات این کالاها به کشورهایی مانند عراق، افغانستان، امارات، هند، پاکستان و ازبکستان ۹۹ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار بوده است.
همچنین در این مدت ۳۷هزار و ۱۶۶ تن کالا همچون اجزا و قطعات موتورسیکلت، الیاف اکرولیک، اجزا و قطعات لباسشویی و پکیج و لوازم آرایشی و بهداشتی از کشورهایی نظیر چین، هند، ایتالیا، امارات، ترکیه و ژاپن به ارزش ۱۷۳میلیون و ۷۷۰هزار دلار وارد گمرکات استان شده است
دیدگاهتان را بنویسید