×
×

اشکنه؛ ازاین خوشمزه‌تر

  • کد نوشته: 20515
  • ۱۳۹۹-۱۰-۲۵
  • ۰
  • اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.
    اشکنه؛ ازاین خوشمزه‌تر
  • تبلیغ هدفمند

    ​​​​​​​اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید. 

    اشکنه؛ ازاین خوشمزه‌تر

    اشکنه؛ ازاین خوشمزه‌تر
    اشکنه؛ ازاین خوشمزه‌تر

    اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید. 

    مواد لازم برای تهیه اشکنه:

    • تخم مرغ: ۴ عدد
    • پیاز: ۱ عدد درشت
    • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
    • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
    • زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
    • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

    طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:

    ۱. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

    ۲. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

    ۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

    ۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

    ۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

    ۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.

    ۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

    ۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

    ۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *