به گزارش ایرنا محمد فاتحی در دیدار با امام جمعه میبد با اشاره به نیاز به ۳۰ کیلومتر شبکه توزیع آب بهداشتی در شهرستان افزود: سازه طراحی شده سازگار با بناهای سنتی شهر به صورت گنبدی شکل با چهار بادگیر ساخته میشود تا برای آیندگان نیز ماندگار بماند.
وی ادامه داد : گذشتگان ما با ساخت آبانبارها مشکلات کم آبی را رفع کرده و خود را با شرایط سازگار میکردند و اکنون هم لازم است با توجه به مشکل کم آبی و وابستگی شدید به آب انتقالی ، تامین آب بهداشتی را به صورتی مناسب مورد توجه قرار داد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به استقبال مردم از ایستگاههای برداشت آب و شبکه تفکیک آب شرب از آب بهداشتی اظهار کرد: پیشنهاد شده موسسه هیات امنایی خیرین آبرسان حضرت ابوالفضل میبد در همین راستا تشکیل شود.
وی از اعلام آمادگی هفت تا هشت نفر بانی خیر برای اجرایی شدن این طرح خبر داد.
امام جمعه میبد هم گفت: لازم است طرحهای آبرسانی به صورت کلان و زیربنایی و با قابلیت اجرا به صورت کشوری تعریف و برنامه ریزی شود.
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی بر پای کار آوردن شبکه خیرین شهرستان و ادارات و ارگانهای شهر را برای اجرایی شدن طرح یاد شده توصیه کرد و افزود: میتوان با بررسی لازم، آب انبارهای موقوفه را نیز احیا و تعداد سقاخانه های پیش بینی شده را افزایش داد.
نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی نیز به اعتراض شدید مردم نسبت به برداشتن شیرهای آب بهداشتی از ۲ ماه پیش تا به حال اشاره کرد و اجرایی کردن طرح یاد شده را مورد تقدیر قرار داد.
سید جلیل میرمحمدی تامین اعتبار طرح را با استفاده از ظرفیت خیرین شهرستان و اعتبار میبد یادآور شد و به پیگیری اعتبار ملی آن با حمایت از سوی امام جمعه و مسوولان شهرستان اشاره کرد.
شهردار میبد نیز به در نظر گرفتن تخفیف و تسریع در صدور پروانه ساختمان منازلی که نسبت به جدا سازی آب مصرفی شرب از آب بهداشتی و هدایت آب خاکستری به سوی باغچه اقدام کنند ، اشاره کرد.
علیرضا نقوی گفت: این طرح برای اولین بار در میبد و استان یزد اجرا میشود.
دیدگاهتان را بنویسید