معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: ۵۰ واحد تولیدی غیر فعال و راکد در سال جهش تولید، با همکاری دستگاههای مختلف، فعالیت خود را در این استان از سرگرفته و به چرخه تولید بازگشتند.
ازسرگیری فعایت۵۰واحدتولیدی راکددرفارس
به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از ایرنا ظفر افشون، عصر دوشنبه در آیین احیای یک کارخانه تولید آب معدنی در منطقه دارنگون شهرستان شیراز افزود: فعالیت این مجموعه تولیدی نیز در چند سال اخیر به دلیل مشکلاتی متوقف شده بود که امسال با هزینهای افزون بر ۸۰ میلیارد ریال توسط بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور احیا شد.
به گفته وی، با فعالیت مجدد این واحد تولیدی، ۳۰ فرصت شغلی نیز احیا شد.
وی اظهار داشت: بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور همچنین ایجاد یک شرکت کشت و صنعت در منطقه دارنگون را در دستور کار دارد تا ضمن فراهم شدن زمینه کشت گلخانهای، شرایط برای انجام صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز فراهم شود.
وی بیان کرد: فارس، یک استان چهار فصل است که امکان توسعه و کشت گیاهان گلخانهای با توجه به برخورداری از نیروهای آموزش دیده و نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس در آن وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، با اشاره به راهاندازی فرودگاههای جهرم و آباده در آینده نزدیک، گفت: شرایط و جایگاه این استان به گونهای است که سرمایهگذاری در آن سودده خواهد بود و بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور نیز میتواند در این زمینه بر روی این استان حساب ویژه باز کند.
افشون همچنین بیان داشت: در زمینه احیای موقوفات در استان فارس، میتوان تحول و انقلابی را ایجاد کرد به ویژه در بحث جهش تولید که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز هست.
حفظ و افزایش منافع موقوفات و اجرای نیات واقف را دنبال میکنیم
مدیر عامل بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور نیز گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور سه مقوله حفظ، افزایش منافع موقوفات و اجرای نیات واقف را با جدیت دنبال میکند.
سهیل بیگدلی افزود: بنیاد توسعه و عمران موقوفات کشور در عرصههای ساختمانسازی، کشاورزی و دامپروری، صنعت و معدن و گردشگری نیز ورود کرده و در استانهایی مانند فارس کشاورزی را به شکل ویژه دنبال کردهایم.
وی ادامه داد: در آینده نیز ایجاد ۲ مجتمع بزرگ کشت و صنعت را در استانهای فارس و سمنان در دستور کار داریم که امروز در استان فارس شاهد آغاز عملیات حفر چاه این مجتمع کشت و صنعت که قرار است به نام شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شود، بودیم.
حجتالاسلام سید عباس موسوی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس هم، با اشاره به اقدامات انجام شده برای راهاندازی مجدد این واحد تولیدی آب معدنی بیان داشت: امیدواریم که مسوولان این کارخانه با کوشش بیشتر زمینه را برای افزایش تعداد فرصتهای شغلی در این واحد تولیدی فراهم کنند.
مدیر بنیاد توسعه و عمران موقوفات استان فارس هم، با بیان اینکه ایجاد اشتغال، رونق تولید و ایجاد مشوقهای اقتصادی را در این استان دنبال میکنیم، گفت: در آینده نزدیک شاهد ساخت مجتمع کشت و صنعت شهید سلیمانی با هدف احیای موقوفات، ایجاد اشتغال، محرومیت زدایی، درآمدزایی، تکثیر دامهای مولد و تولید محصولات گلخانهای در منطقه دارنگون خواهیم بود.
علی اسدپور افزود: این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۷۶ هکتار موقوفه نصیرالملک در سیاخ دارنگون ایجاد خواهد شد.
ساز و کار نامناسب و سوء مدیریت، کارخانه اطهرآب را به تعطیلی کشاند
مدیر عامل شرکت اطهرآب نیز بیان کرد: نبود ساز و کار مناسب و سوء مدیریت در گذشته سبب شد که این واحد تولیدی به تعطیلی کشیده شود.
محمد ارشادی نیک افزود: این کارخانه به مدت ۲ سال تعطیل و با حجمی از مطالبات پرداخت نشده نیز مواجه بود که بخشی از آن مربوط به تعهدات الزامآوری بود که بار مالی به دنبال داشت.
وی ادامه داد: بنیاد توسعه عمران و موقوفات کشور بدون ادعای مالکیت برای احیای دوباره این کارخانه پای کار آمد و امروز (بیست و هفتم بهمن ماه ۹۹) شاهد فعالیت مجدد آن هستیم.
ارشادی افزود: این واحد تولیدی در گام نخست، روزانه پنج هزار بطری آب معدنی تولید خواهد کرد و در آینده شاهد تولید محصولات جدید در این کارخانه خواهیم بود.
سیاخدارنگون که در گویش مردم محلی، «سی یخ» گفته میشود، یکی از ۶ دهستان بخش مرکزی شهرستان شیراز است که با بیش از ۲۵ روستا و نزدیک به ۲۰هزار نفر جمعیت در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب غرب شیراز واقع شده است و از گذشتههای دور به منطقهای مستعد برای کشاورزی معروف است.
دیدگاهتان را بنویسید