مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، از تشکیل کارگاه آموزشی سواد رسانه ای و فضای مجازی با استقبال پرشور علاقه مندان از اقصی نقاط کشورمان خبر داد.

کشمیری در ابتدای این کارگاه آموزشی، گفت: ما به خوبی آگاهیم که شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن صرفا با ارتقای آگاهی و رشد سواد رسانه ای و فضای مجازی محقق می شود.
کشمیری ادامه داد: سواد رسانه می تواند به مخاطبان رسانه ها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و به معادله متقابل و فعالانه ای وارد شوند.
وی با اشاره به اینکه ما امروز در دنیای رسانه ها احاطه شده ایم و رسانه های به دنبال تغییر ذهنیت و نگرش ما هستند، تعاریفی جامع درباره مفهوم سواد رسانه ای را ارائه کردند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، افزود: به طور کلی سواد رسانه ای به عنوان ابزاری برای حمایت شهروندان در برابر آثار منفی رسانه های جمعی است که چارچوبی را جهت دسترسی، تحلیل و ارزیابی به اشکال مختلف فراهم می نماید.
در ادامه کارگاه آموزشی زیر نظر محمدصادق افراسیابی معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی به مدت یک ساعت آغاز شد.
محمدصادق افراسیابی معاون در ابتدای بحث با اشاره به اینکه کودک از بدو تولد تا حدود ۳ تا ۴ سالگی تفاوت مجاز و واقعیت را درک نمی کند و در سال های بعد نیز سن تقلید اوست، گفت: در این شرایط باید توجه ویژه ای بر هر دوره از کودکان به خصوص در حوزه ی فضای مجازی نشان دهیم.
وی ضمن اشاره به ضرورت آگاهی و نیز بالا بردن سواد رسانه ای، اظهار کرد: ما در فضای رسانه نیازمند مهندسی معکوس هستیم.
افراسیابی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق رسانه ای، درباره موضوعاتی چون نحوه فعالیت و مواجه افراد با اطلاعات در فضای مجازی و رسانه ای، سواد دیجیتالی و مجازی مطالبی کاربردی را مطرح کرد.
دیدگاهتان را بنویسید