×
×

چگونه بر ترس کودکان از کرونا پایان دهیم

  • کد نوشته: 2843
  • ۱۳۹۹-۰۲-۱۸
  • ۰
  • این روزها به دلیل اخبار نگران کننده ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، بسیاری از کودکان نیز مانند بزرگسالان نگران و مضطرب شده‌اند و تحت تاثیر این بحران هستند اما ممکن است نتوانند در مورد آن صحبت کنند.
    چگونه بر ترس کودکان از کرونا پایان دهیم
  • تبلیغ هدفمند

     این روزها به دلیل اخبار نگران کننده ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، بسیاری از کودکان نیز مانند بزرگسالان نگران و مضطرب شده‌اند و تحت تاثیر این بحران هستند اما ممکن است نتوانند در مورد آن صحبت کنند.

    اقای دکتر کامرانی روانپزشک افزود: مسائلی همانند تعطیلی مدارس، سرکار نرفتن پدر و مادر، ندیدن اقوام و نزدیکان و یاحتی تفریح و خرید نرفتن درگیری های ذهنی متعددی را در ذهن کودکان ایجادخواهد کرد.

    بنابراین باید اطلاعات درست  و متناسب با سن کودک را در اختیار کودکان و نوجوانان  قرار دهیم.

    وی اظهار داشت: ممکن است کودکان در اثر استرس و یا نگرانی بیش از حد از موضوع کرونا دچار علائمی مثل حالت تهوع، استفراغ، اسهال، گریه، بی قراری، پرخاشگری، شب ادراری، کاهش اشتها و یا اختلال خواب شوند که لازم است با پزشک مشورت شود.


    کامرانی ادامه داد: دلیلی وجود ندارد که مدام خبرهای ناگواری مثل پر شدن بیمارستانها، آمار مرگ و میر و  بحران ها را  در حضور کودکان مطرح کنیم.

    چرا که این موارد بچه های کوچکتر را بیشتر دچار بحران می کند و آنها نمی توانند به صورت کلامی درباره احساسات آنها صحبت کنند و بیشترین واکنش های آنان بصورت رفتار بروز می کند.


    وی تاکید کرد: در این ایام که کودکان و نوجوانان در روزهای سخت قرنطینه هستند کمیت و کیفیت عملکرد آنان درباره دروس را سخت نگیرید،

    ضمن صحبت با کودکان در مورد شرایط موجود، آنها را در جریان جزئیات وقایع مانند تعداد مبتلایان و یا مرگ و میرناشی از بیماری کرونا قرار ندهید و تاحد امکان اخبار را در حضور کودکان دنبال نکنید.


    به گفته این روانپزشک، کودکان باید بدانند که بیشتر بچه‌ها نسبت به کرونا آسیب پذیر نیستند، والدین  می‌توانند به کودکان بگویند که بیشتر آنها بر اثر گرفتن این ویروس فقط اندکی بیمار می شوند.

    این جملات به آنها کمک می‌کند تا کمتر دچار اضطراب شوند.


    وی افزود: بزرگترها همچنین می‌توانند با بچه‌ها صحبت کنند، به این معنی که بیشتر در خانه می‌مانیم تا مانع از انتشار میکروب‌ها شویم .

    و مطمئن شویم که افراد بیمار کمک لازم را از پزشکان و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی دریافت می‌کنند.

    کامرانی تصریح کرد: والدین کودکان را کمتر در معرض اخبار و رسانه‌های اجتماعی قرار دهند و حتی نوجوانان که از رسانه‌های اجتماعی جهت ارتباط با دوستان خود استفاده می‌کنند.

    نیز لازم است وقفه‌ای در استفاده از گوشی های خود داشته باشند.

    وی خاطرنشان کرد: والدین باید بر استفاده فرزندانشان از رسانه‌های اجتماعی نظارت کنند، قانون بگذارند و مطمئن شوند که کودکان و نوجوانان بخصوص شب هنگام از گوشی و سایر دستگاه های ارتباطی شان استفاده نمی‌کنند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *