×
×

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور
۵۰هزارمیلیاردریال‌اعتبار برای راه‌های‌روستایی‌کشور تخصیص‌یافت

  • کد نوشته: 31784
  • ۱۴۰۰-۰۲-۱۷
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، خداداد مقبلی روز جمعه در جلسه بررسی وضعیت راه های شهرستان میانه اضافه کرد: از این میزان ۳ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال به استان آذربایجان شرقی تخصیص یافته که این میزان می تواند عقب افتادگی شهرستان های استان را برطرف و به حد برخورداری ۸۰ درصدی کشور برساند.
    ۵۰هزارمیلیاردریال‌اعتبار برای راه‌های‌روستایی‌کشور تخصیص‌یافت
  • تبلیغ هدفمند

    معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از تخصیص ۵۰ هزار میلیارد ریال برای راه‌های روستایی کشور در سالجاری خبر داد.

    ۵۰هزارمیلیاردریال‌اعتبار برای راه‌های‌روستایی‌کشور تخصیص‌یافت
    ۵۰هزارمیلیاردریال‌اعتبار برای راه‌های‌روستایی‌کشور تخصیص‌یافت
    ۵۰هزارمیلیاردریال‌اعتبار برای راه‌های‌روستایی‌کشور تخصیص‌یافت

    به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، خداداد مقبلی روز جمعه در جلسه بررسی وضعیت راه های شهرستان میانه اضافه کرد: از این میزان ۳ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال به استان آذربایجان شرقی تخصیص یافته که این میزان می تواند عقب افتادگی شهرستان های استان را برطرف و به حد برخورداری ۸۰ درصدی کشور برساند.

    وی تدبیر در حوزه توزیع اعتبارات را خواستار شد و تاکید کرد: این اعتبارات باید به شهرستان هایی با کمترین میزان برخورداری سوق یابد و باید این شهرستان ها سهم خود را از استان در برنامه ریزی استانی مطالبه کنند.  

    معاون سازمان راهداری کشور به برخورداری بیش از ۶۲ درصدی شهرستان میانه و برخورداری بیش از ۸۰ درصدی کشور اشاره کرد و افزود: از ۴۲۴ شهرستان در کشور در ۷۲ شهرستان ضریب برخورداری از راه ها زیر ۷۰ درصد است و در آذربایجان شرقی ۶ شهرستان از ضریب برخورداری زیر ۷۰ درصد برخوردارند که شهرستان میانه یکی از آنهاست و دلیل این امر کوهستانی بودن منطقه و پراکندگی جمعیت است که ساخت راه ها را مشکل تر و هزینه ها را زیادتر کرده است.

    مقبلی با بیان اینکه بنا بر برنامه ریزی ها و اطلاعات کسب شده از کل راههای روستایی و فرعی کشور مبنای کار سازمان را اتمام پروژه های نیمه تمام و احداث راه برای روستاهای بالای ۱۰۰ خانوار قرار دادیم اضافه کرد:  ۹۷۱ روستای بالای ۱۰۰ خانوار  در کشور فاقد راه هستند که امیدواریم با برنامه ریزی لازم بتوانیم در اجرای راه برای این روستاها موفق شویم.

    مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز  در این جلسه به وجود پروژه های استانی در حوزه راه از سنوات قبل و از محل اعتبارات استانی و پروژه های ملی در قالب طرح ابرار اشاره کرد و گفت: بیشترین نوع پروژه ها در قالب طرح ابرار است.

    اورجعلی علیزاده با تاکید بر این که پروژه های سال جاری تعریف نشده چون کمیته برنامه ریزی و شورای برنامه ریزی تشکیل نشده و پروژه های تعریف شده در دستور کار  این شهرستان را ۱۴ طرح که ۳۴ تا۴۰ روستا را پوشش می دهد عنوان کرد.

    وی گفت:  در شهرستان میانه مشکل راهها بسیار بوده و اگر بتوانیم طلب پیمانکار حوزه راه در استان راماز شرکت آذر پینار رپرداخت کنیم شاهد اجرا و تکمیل پروژه ها خواهیم بود.

    علیزاده خواستار تصویب پروژه های شهرستان در کمیته برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت بودجه استانی و ملی در سال جاری شد.

    حاضرین در جلسه پس از اتمام جلسه از مراحل  اجرایی پل دوم قوری چای؛ بهسازی و زیرسازی مسیر میانه-هشترود؛ آسفالت مسیر روستای شیخدرآباد،  تثبیت ورودی میانه از طرف زنجان بازدید کرده و از نزدیک وضعیت پل روستای حصار و مسیر ورودی میانه از سمت راه آهن را مورد بررسی برای اجرا در اسرع وقت قرار دادند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *