×
×

گرایش شدید به «تجربی» مشکل ساز می شود/ خالی بودن ۵۴ درصد ظرفیت دانشگاه‌های خراسان شمالی

  • کد نوشته: 36861
  • ۱۴۰۲-۰۱-۲۰
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه دولتی بجنورد ضمن اشاره به اینکه گرایش شدید دانش آموزان و متقاضیان کنکور به رشته های گروه تجربی در آینده مشکل ساز می شود، از خالی بودن ۵۴ درصد ظرفیت دانشگاه های خراسان شمالی خبر داد. دکتر محمد شیخ‌زاده در گفت و گو با ایسنا در خصوص مرحله دوم ثبت نام […]

    گرایش شدید به «تجربی» مشکل ساز می شود/ خالی بودن ۵۴ درصد ظرفیت دانشگاه‌های خراسان شمالی
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه دولتی بجنورد ضمن اشاره به اینکه گرایش شدید دانش آموزان و متقاضیان کنکور به رشته های گروه تجربی در آینده مشکل ساز می شود، از خالی بودن ۵۴ درصد ظرفیت دانشگاه های خراسان شمالی خبر داد.

    دکتر محمد شیخ‌زاده در گفت و گو با ایسنا در خصوص مرحله دوم ثبت نام کنکور ۱۴۰۲ اظهار کرد: با توجه به عدم اتمام مهلت نوبت دوم ثبت نام متقاضیان شرکت در کنکور، سازمان سنجش هنوز آماری از تعداد ثبت نامی های استان اعلام نکرده و این آمار پس از اتمام مهلت ثبت نام، به استان اعلام می شود.

    وی با بیان اینکه مهلت ثبت نام متقاضیان شرکت در کنکور ۱۴۰۲ تا فردا ادامه دارد، افزود: چالش اصلی ما، میل شدید دانش آموزان و متقاضیان برای شرکت در رشته های گروه تجربی است و این موضوع در آینده مشکلاتی را برای کشور ایجاد می کند.

    وی با اشاره به اینکه در آزمون مرحله اول کنکور استان، حدود ۱۲ هزار متقاضی ثبت نام کردند، گفت: از این تعداد، ۴۳.۷ درصد متقاضیان مربوط به گروه تجربی بود.

    شیخ‌زاده تاکید کرد: قبلا، گرایش بیشتر دانش آموزان به سمت گروه ریاضی و تجربی بود اما اکنون بیشتر گرایش ها به سمت تجربی میل کرده و سهم گروه ریاضی و فنی تنها ۸ درصد است. علت آن نیز بیکاری بخش عمده ای از فارغ التحصیلان آن هاست.

    وی اظهار کرد: این موضوع سبب می شود تا در آینده چه از لحاظ تعداد و چه از لحاظ کیفیتی و رقابتی، مهندسان متخصص کمتری داشته باشیم و آسیب های آن متوجه جامعه شود.

    رئیس دانشگاه مادر خراسان شمالی در عین حال به ظرفیت دانشگاه های استان و تعداد صندلی های خالی آن ها اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم در استان خراسان شمالی شامل دانشگاه های دولتی بجنورد، شیروان و اسفراین، فرهنگیان، پیام نور، فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و غیر انتفاعی مجموعا حدود ۱۳ هزار نفر ظرفیت پذیرش دانشجو برای یک ورودی دارند که در حال حاضر ۵۴ از ظرفیت آن ها خالی است.

    وی گفت: البته خالی بودن صندلی دانشگاه های نام برده در استان بیشتر مربوط به فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و غیر انتفاعی است، به عنوان مثال در دانشگاه دولتی فقط ۸ درصد صندلی ها خالی است و دانشگاه فرهنگیان نیز با ظرفیت کامل و بدون صندلی خالی در حال فعالیت است.

    وی درباره ظرفیت دانشگاه های مختلف، بیان کرد: دانشگاه های دولتی ۲۱۸۱ نفر، پیام نور ۳۲۰۰ نفر و فرهنگیان ۱۶۱ نفر پذیرش دانشجو دارند و مابقی تعداد دانشجویان از حدود ۱۳ هزار نفر ظرفیت استان نیز مربوط به فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و غیر انتفاعی می شود.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *