رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ایران در بهرهبرداری از رباتها در بین ۳۰ کشور برتر دنیا قرار ندارد.
به گزارش ایسنا، دکتر حامد حسنپور امروز در نشست خبری مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران، شناسایی، جذب، هدایت و استعدادیابی را از اهداف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد نام برد و افزود: این نهاد ذیل دانشگاه آزاد متولی برگزاری رویدادها و مسابقات علمی است و در سند ۵ ساله دانشگاه آزاد نیز بر این ماموریت تاکید شده است.
وی ایجاد نشاط علمی، توان افزایی مهارتی و جریانسازی علمی را از جمله فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد ذکر کرد و ادامه داد: ربوکاپ یکی از جامعترین برنامههای دانشگاه آزاد است که باشگاه نیز در برگزاری آن مشارکت دارد.
حسنپور ربوکاپ را مانوری برای ارتقای توان حل مساله در میان دانشآموزان و دانشجویان توصیف کرد و یادآور شد: در طی این رویداد، علاقهمندان به حوزههای مرتبط با رباتیک همچون هوش مصنوعی، برنامهنویسی و غیره فرصتی برای پیادهسازی ایدهها به صورت عملی خواهند یافت.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جزئیات برگزاری هفدهمین دوره مسابقات ربوکاپ، گفت: برگزیدگان این رقابت سهمیه ورود به مسابقات جهانی ربوکاپ فرانسه را کسب خواهند کرد.
وی با اشاره به بهرهبرداری اندک کشور از رباتها در صنعت، گفت: طبق آمارها کشور کره ۷۱۰۰ ربات به ازای هر ۱۰ هزار نفر دارد و این عدد برای آمریکا بالغ بر ۱۰۰ ربات میشود.
حسنپور تاکید کرد: ایران در بهرهبرداری از رباتها در بین ۳۰ کشور برتر دنیا قرار ندارد.
انتهای پیام
دیدگاهتان را بنویسید