×
×

انتقال آب از منطقه گلیل و سرانی از حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی

  • کد نوشته: 38109
  • ۱۴۰۲-۰۳-۱۴
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم شیروان تاکید کرد: انتقال آب از منطقه گلیل و سرانی یکی از حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی است‌. دکتر علی جدی در نشست خبری که ۱۳ خرداد ماه برگزار شد، گفت: در واقع پروژه هایی همچون انتقال آب از دریای خزر یا خلیج فارس برای تامین آب استان امیدی واهی […]

    انتقال آب از منطقه گلیل و سرانی از حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی
  • تبلیغ هدفمند
    انتقال آب از منطقه گلیل و سرانی از حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی

    ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم شیروان تاکید کرد: انتقال آب از منطقه گلیل و سرانی یکی از حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی است‌.

    دکتر علی جدی در نشست خبری که ۱۳ خرداد ماه برگزار شد، گفت: در واقع پروژه هایی همچون انتقال آب از دریای خزر یا خلیج فارس برای تامین آب استان امیدی واهی و تحقق نشدنی است.
    وی با اشاره به اینکه برای اجرای این پروژه باید ماده ۲۳ اختصاص شود، افزود: برای اجرای این پروژه مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
    وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه تمایلی بر اجرای این پروژه نداشت که علت اصلی آن، مسائل و محدودیت های مالی بوده است.
    جدی با بیان اینکه اجرای این پروژه از مصوبات رییس جمهور به استان است، گفت: در واقع برای این پروژه ۵۰۰ میلیارد تومان‌ تا پایان خرداد ماه امسال در نظر گرفته بودند که این اعتبار فقط برای حفر چاه ها بوده اما هنوز تخصیص نیافته است.
    وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم سفر دکتر قالیباف به استان مطرح کردن این پروژه و کمک برای اختصاص ماده ۲۳ برای این پروژه بوده است.
    وی در ارتباط با تامین بوکسیت از معدن تاش برای شرکت آلومینای جاجرم تنها واحد تولید کننده پودر آلومینا در کشور نیز گفت: برداشت بوکسیت از معدن تاش در استان سمنان امنیتی شده و عدم برداشت آن در شورای تامین آن استان مصوب شده است.
    وی افزود: برای بهره برداری از آن در وهله نخست باید این مصوبه لغو شود و من حتی پیشنهاد آن را داده ام برای اینکه مردم آن منطقه نیز رضایت داشته باشند یک واحد تولیدی در ارتباط با زنجیره آلومینا ایجاد شود که این امر نیز تحقق نیافته است.
    وی ادامه داد: در حال حاضر بهره برداری از معدن تاش توسط شرکت آلومینای جاجرم بلاتکلیف است.
    نماینده مردم شیروان در مجلس در ارتباط با صنایع شهرستان شیروان نیز بیان کرد: در ابتدا شهرک و نواحی صنعتی استان فاقد زیرساخت هایی همچون تصفیه خانه، روشنایی، پست برق، جاده و …. بودند و این امر سبب می شد تا صنعت گر بیاید و تصمیم خود را برای انصراف از کار بگیرد.
    وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین زیرساخت های شهرک و نواحی صنعتی شیروان در حال هزینه کرد است، افزود: علاوه بر آن بسیاری از واحدهای تولیدی نیز راکد شده بودند که با پیگیری های انجام شده تعدادی از این واحدها با حمایت های صورت گرفته توسط خود آن سرمایه گذار فعال شدند.
    وی بیان کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی نیز در مالکیت بانک قرار گرفته بودند و خود آن سرمایه گذار توان راه اندازی مجدد را نداشت که با آوردن سرمایه گذار جدید تعدادی از این واحدها فعال شدند.
    به گفته وی ۶۵ واحد صنعتی در شیروان وجود داشت که حدود ۳۷ واحد تعطیل شده بودند و با پیگیری های انجام شده تعداد زیادی از آن ها فعال شده اند.
    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *