×
×

طرح جهش تولید در۱۱۰ هزار هکتار از دیمزارهای خراسان شمالی اجرایی می شود

  • کد نوشته: 38609
  • ۱۴۰۲-۰۳-۲۱
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افتتاح ۲۶ طرح کشاورزی طی هفته جهاد کشاورزی در این استان خبر داد. محمد محمدزاده در نشست خبری که ۲۱ خرداد ماه برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه ها با اعتبار ۱۰۸ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان به بهره برداری خواهند رسید. وی گفت: از تعداد […]

    طرح جهش تولید در۱۱۰ هزار هکتار از دیمزارهای خراسان شمالی اجرایی می شود
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افتتاح ۲۶ طرح کشاورزی طی هفته جهاد کشاورزی در این استان خبر داد.

    محمد محمدزاده در نشست خبری که ۲۱ خرداد ماه برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه ها با اعتبار ۱۰۸ میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان به بهره برداری خواهند رسید.

    وی گفت: از تعداد پروژه های مذکور، ۱۱ پروژه در حوزه آب و خاک با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان است.

    به گفته محمدزاده ۱۰ پروژه نیز در حوزه تولیدات دامی است که مبلغ سرمایه گذاری شده برای اجرای آن ها ۵۰ میلیارد و ۸۴۶ میلیون تومان است.

    وی با اشاره به اینکه سه طرح نیز متعلق به پروژه های تولیدات گیاهی است، افزود: این پروژه ها با اعتبار دو میلیارد و ۵۱۴ میلیون تومان به بهره برداری خواهند رسید.

    این مقام مسئول با بیان اینکه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز دو پروژه به بهره برداری خواهند رسید، ادامه داد: میزان اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها بیش از ۳۶ میلیارد تومان است.

    وی تاکید کرد: این پروژه ها برای یک هزار و ۴۳۸ نفر اشتغال ایجاد خواهند کرد.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه از اجرای طرح جهش تولید در ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان در سال زراعی آینده خبر داد.

    وی گفت: در سال زراعی جاری این طرح در سطح ۶۵ هزار هکتار به مرحله اجرا درآمد هرچند که بخش عمده ای از محصول در این مزارع به علت وقوع خشکسالی از بین رفت.

    به گفته محمدزاده ۶۰ درصد از دیم زارهایی که طرح جهش تولید طی سال زراعی جاری در آن ها اجرایی شده بود، از بین رفتند.

    وی مساحت مجموع دیمزارهای استان را ۲۸۵ هزار هکتار اعلام و اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا در اجرای طرح جهش تولید بذوری را انتخاب کنیم که به تنش و حساسیت ها مقاوم باشد.

    محمدزاده ادامه داد: این بذور به خصوص در دشت هایی همچون منطقه قره میدان در شهرستان مانه و سملقان که دو سال است بر اثر خشکسالی مزارع از این می رود، استفاده شود.

    وی در ادامه با اشاره به ایجاد واحدهای پرورش مرغ مادر و تولید جوجه های یک روزه بیان کرد: پروانه های تاسیس صادر شده برای واحدهای پرورش مرغ مادر ۱۴۰ هزار قطعه بوده است.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه نیاز استان به جوجه های یک روزه ۱۲ میلیون قطعه است، گفت: اگر تولید با تمام ظرفیت انجام شود این استان تبدیل به قطبی از تولید جوجه های یک روزه خواهد شد. اکنون میزان تولید جوجه های یک روزه در این استان ۱۰.۵ میلیون قطعه است.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *