×
×

رمالی و دعانویسی، کلاهبرداری نوین مجازی

  • کد نوشته: 43796
  • ۱۴۰۲-۰۶-۰۶
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا استان مرکزی ضمن اشاره به کلاهبرداری های نوین مجازی در قالب رمالی و دعانویسی، از کشف پرونده‌ی پنجاه‌میلیونی دعانویسی در فضای مجازی خبر داد. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ‌دوم فرهاد شاطری رئیس پلیس فتا استان مرکزی در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه شهروندی اراکی به مجموعه پلیس فتا استان و […]

    رمالی و دعانویسی، کلاهبرداری نوین مجازی
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا استان مرکزی ضمن اشاره به کلاهبرداری های نوین مجازی در قالب رمالی و دعانویسی، از کشف پرونده‌ی پنجاه‌میلیونی دعانویسی در فضای مجازی خبر داد.

    پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ‌دوم فرهاد شاطری رئیس پلیس فتا استان مرکزی در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه شهروندی اراکی به مجموعه پلیس فتا استان و ارائه مرجوعه‌ قضایی مبنی بر کلاهبرداری ۵۰ میلیون ریالی در فضای مجازی پرونده‌ای در این پلیس تشکیل و موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

    این مقام مسئول افزود: شاکی در اظهارات ابتدایی خود بیان داشت که به دنبال حل مشکلات خانوادگی و جلب نظر همسر، با شخص دعانویسی در فضای مجازی آشنا شده است و پس از ارتباط از طریق پیام‌رسان در فضای مجازی، به فرد رمال اعتماد می‌کند و هسته‌ی اولیه کلاهبرداری با اشتباه و اعتماد نادرست شاکی شکل گرفته است.

    سرهنگ شاطری بیان کرد: افراد فالگیر و رمال دارای فن بیان خوبی بوده و با تبلیغات گسترده و فریبنده و درج مطالبی در شبکه‌های مجازی از قبیل حل مشکلات خانوادگی و زناشویی، مشکلات مالی، دعا برای خوشبختی و خبر از آینده در کانال‌ها و صفحات مجازی خود ضمن سوءاستفاده از سادگی و تحریک احساسات افراد در قبال انجام خواسته‌های نامعقول، اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری می‌کنند و در اینجا متأسفانه شاکی اراکی پس از اعتماد نا به‌جا ۵۰ میلیون ریال به‌حساب کلاهبردار واریز می‌کند.

    وی افزود: با توجه به حضور به‌موقع شاکی در مجموعه پلیس فتا و بررسی‌های فنی و تخصصی کارشناسان مرکز مبارزه با جرائم سایبری پلیس، متهم در سریع‌ترین زمان ممکن شناسایی و پس از معرفی به مراجع قضایی، وجه کلاهبرداری شده به شاکی اراکی بازگردانده شد.

    این مقام انتظامی بابیان این نکته مهم که افراد و خانواده‌ها نباید به این سایت‌ها اطمینان کرده و با فرهنگ‌سازی، تقویت باور‌های دینی و افزایش آگاهی با این شیوه و شگرد متقلبانه مقابله کنند، بیان داشت: اگر باخدا ارتباط داشته باشیم و در هر شرایطی، ازجمله موقعیت‌های دشوار زندگی مانند بیماری، فقر و مشکلات اقتصادی، فقط از خداوند کمک بخواهیم، هرگز دچار سراسیمگی و نگرانی و اضطراب نخواهیم شد .

    رئیس پلیس فتا استان مرکزی عنوان داشت: اگر به هر دلیلی هم‌وطنان در دام کلاهبرداران رایانه‌ای گرفتار شدند و به پیشنهادهای اغواکننده‌ی رمالان و فالگیران اعتماد کردند می‌توانند به‌محض اطمینان از اعمال کلاهبردارانه‌ شخص مقابل با تماس با کارشناسان پلیس فتا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت ۲۴ ساعته از راهنمایی و مشاوره بهره‌مند گردند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *