سرپرست پلس فتا استان قم گفت: افردی در فضای مجازی با سوءاستفاده از عواطف انسانی شهروندان و تحریک حس نوع دوستی از آنها کلاهبرداری می کنند و مبلغ قابل توجهی را جمعآوری می کنند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ مهدی فرازپور، سرپرست پلیس فتا استان قم در تشریح این خبر اظهار داشت: کلاهبرداران با راه اندازی وب سایت های جعلی، صفحات و گروه ها در شبکه های اجتماعی تحت عنوان موسسات خیریه جهت دریافت کمکهای مالی برای افرادی که مشکلات زیادی دارند از جمله نیازمندان و بیماران با جمع کردن حتی مبالغ اندک چند هزار تومانی به مرور هزینه هنگفتی را عاید متکدیان فضای مجازی میکند.
وی افزود: ارسال پیام های عجز و نداری به اشخاص زیاد و انتشار تصاویر دلخراش و سوء استفاده از احساسات مردم جهت جمع آوری کمک های مالی و ایجاد کمپین های کمک رسانی به آسیب دیدگان در هنگام بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله از دیگر شگردهای متکدیان فضای مجازی می باشد.
سرهنگ فرازپور خاطر نشان کرد: شهروندان کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به افراد نیازمند را حتماً از طریق موسسههای معتبر، شناخته شده و دارای مجوز که از طریق رسانه های جمعی اطلاع رسانی می شود استفاده کنند. کاربران باید بدانند اکثر اعلام کمک در فضای مجازی کلاهبرداری می باشد و هیچگونه مبلغی را به حساب افراد ناشناس واریز نکنند.
رئیس پلیس فتا استان قم به تمامی افرادی که در فضای مجازی تکدی گری می کنند هشدار داد و گفت: حساب بانکی افرادی که جهت اینگونه کلاهبرداری ها در فضای مجازی منتشر می شود با هماهنگی مقام قضایی مسدود می شود و جهت طی مراحل قانونی به دادسرا ارجاع می شود.
سرپرست پلیس فتا استان قم خاطرنشان کرد: کارشناسان پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.
دیدگاهتان را بنویسید