مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان از آماده نصب و اجرا بودن حدود ۶۰۰ پنل خورشیدی پنج کیلووات در مناطق شهری و روستایی این استان خبر داد و گفت: این پنلها ویژه مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و خانوارهای نیازمند (دهک درآمدی اول تا پنجم ) است که با معرفی این نهادهای حمایتی عملیاتی میشود.
سیداحمد موسوی روز دوشنبه در نشست تخصصی پنلهای خورشیدی حمایتی و گلخانههای کوچک مقیاس شهرستانهای آزادشهر و رامیان افزود: سهمه استان گلستان در طرح پنلهای خورشیدی حمایتی و در مرحله نخست آن، هزار دستگاه است که تاکنون ۱۳۰ مورد آن به بهرهبرداری رسیده و ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه آن هم آماده نصب و اجرا است.
وی، حرکت به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدناپذیر مانند تولید برق از انرژی خورشید را از راهبردهای دولت و وزارت نیرو دانست و اضافه کرد: توسعه چنین نیروگاههایی هزینههای تولید، انتقال و تلفات برق از نیروگاههای فسیلی فعلی را بشدت کاهش میدهد.
موسوی بابیان اینکه هم اکنون تولید هر کیلووات برق ۷۰ هزار ریال هزینه دارد که این رقم در برق خورشیدی بسیار کاهش و در حد رایگان است، ادامه داد: سیاست دولت در سالهای اخیر، تولید برق از انرژی خورشیدی و احداث نیروگاههای پراکنده مقیاس کوچک است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: در طرح حمایتی تولید برق خورشیدی (پنج کیلووات) ویژه مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و خانوارهای نیازمند که یک منفعت دو طرفه و ملی است تا ۲۰ سال برق تولیدی به صورت تضمینی خریداری میشود.
وی افزود: در این طرح یک دستگاه پنل خورشیدی پنج کیلووات با هزینه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی در پشت بام متقاضی نصب و هر کیلووات آن بین ۲۰ تا ۳۰ هزار ریال خریداری میشود که درآمد خوبی تا ۴۰ میلیون ریال در ماه عاید مددجو میکند.
موسوی اضافه کرد: علاوه بر اجرای انفرادی این طرح، هر ۱۰ مددجو متقاضی و یا خانوار مشمول طرح در یک روستا میتوانند به صورت گروهی یک مزرعه پنل خورشیدی راهاندازی کنند که علاوه بر تامین برق مورد نیاز، اشتغال پایدار هم ایجاد میشود.
به گفته وی، گلستان ظرفیت خوبی در بحث روزهای آفتابی دارد و صاحبان واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی این استان هم میتوانند متقاضی نصب پنلهای خورشیدی باشند.
نام دستگاه ارسال کننده خبر : شرکت برق
دیدگاهتان را بنویسید