رئیس پلیس فتا استان مرکزی شبکههای اجتماعی را بهعنوان یکی از ابزارهای اصلی در ارتباط و ارسال اطلاعات در دنیای امروز که بر زندگی بسیاری از جوانان و بزرگسالان تأثیر میگذارد، برشمرد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا: سرهنگ دوم فرهاد شاطری رئیس پلیس فتا استان مرکزی در تشریح این خبر گفت: اخبار جعلی میتوانند از طریق شبکههای اجتماعی با انتشار سریع و گسترده، بهسرعت در بین جامعه پخش شوند.
این مقام مسئول افزود: این اخبار غیرقابلاعتماد، ممکن است شامل ادعاهای ترسناک، شایعات نادرست، یا حتی تحریککننده باشند که در مواردی بهخصوص برای افراد آسیبپذیر، نوجوانان و جوانان، میتواند عواقب جدی به همراه داشته باشد.
سرهنگ شاطری بیان کرد: اخبار جعلی میتواند باعث ایجاد اضطراب، ترس و نگرانی در بین افراد شود که این امر به نوعی باعث کاهش اعتماد و روابط اجتماعی در جامعه نیز میشود.
وی افزود: چند مورد از پیامدهای خطرناک موضوع، جایگزینی و شیوع اخبار جعلی به جای اخبار واقعی، افزایش افسردگی و اضطراب، تأثیر منفی بر تصمیمگیری، افزایش خشونت و کاهش اعتماد به نفس میباشد.
رئیس پلیس فتا استان ضمن اشاره به مخاطرات اخبار جعلی فضای مجازی بیان داشت: شبکههای اجتماعی پر از اخبار و پستهای منفی هستند که ممکن است افراد را به افسردگی، اضطراب و تنهایی سوق دهند و یا بهگونهای بر افراد تأثیر بگذارند که افراد نتوانند با شیوههای صحیح و معقولانه به مسائل نگریسته و تصمیمگیری کنند.
این مقام انتظامی بیان داشت: برخی از این اخبار ممکن است با ضریب دادن به احساسات و هیجانات برخی گروهها باعث افزایش خشونت در جامعه یا ایجاد تقابل خشونتآمیز بین افراد شود و یا بهگونهای اثرگذار باشند که در مواجهه با اخبار جعلی، فرد اعتمادبهنفس خود را از دست بدهد.
دیدگاهتان را بنویسید