×
×

خوراکی هایی برای پیشگیری از سرماخوردگی

  • کد نوشته: 46229
  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۳
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: مصرف برخی از خوراکی ها سبب می شود تا سطح ایمنی بدن افزایش یابد و از ابتلا به سرماخوردگی پیش گیری شود. نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: انواع میوه‌ ها و سبزی ‌ها مانند انواع لیمو، […]

    خوراکی هایی برای پیشگیری از سرماخوردگی
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: مصرف برخی از خوراکی ها سبب می شود تا سطح ایمنی بدن افزایش یابد و از ابتلا به سرماخوردگی پیش گیری شود.

    نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: انواع میوه‌ ها و سبزی ‌ها مانند انواع لیمو، انواع مرکبات، انواع توت، کیوی، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع کلم به دلیل داشتن ویتامین c می‌توانند در درمان سرماخوردگی‌ها موثر باشند.

    وی افزود: مصرف غلات سبوس‌دار و حبوبات، منابع از بروز عفونت‌های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی پیشگیری می‌کند. مصرف سیر نیز موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت ‌های ویروسی می‌شود.

    علیزاده اضافه کرد: جگر، کره و تخم‌مرغ، هویج، انبه، سیب‌زمینی، زردآلو، کدو حلوایی در پیشگیری از سرماخوردگی موثر هستند.

    مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در هنگام سرماخوردگی، خوردن شلغم و خانواده آن مانند تربچه و انواع ترب سفید و سیاه می‌تواند موثر باشد.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *