×
×

هنگام فروش کالا، مراقب کلاهبرداری به روش رسیدساز جعلی باشید

  • کد نوشته: 46491
  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۵
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا بوشهر از شیوه جدید در خصوص کلاهبرداری با سوء استفاده از نرم‌افزار‌های رسیدساز جعلی به هموطنان هشدار داد. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر در تشریح این خبر گفت: یکی از راه‌های پرداخت اینترنتی هزینه های خرید ، استفاده از نرم‌افزارهای بانکی توسط خریداران است اما […]

    هنگام فروش کالا، مراقب کلاهبرداری به روش رسیدساز جعلی باشید
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا بوشهر از شیوه جدید در خصوص کلاهبرداری با سوء استفاده از نرم‌افزار‌های رسیدساز جعلی به هموطنان هشدار داد.

    پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر در تشریح این خبر گفت: یکی از راه‌های پرداخت اینترنتی هزینه های خرید ، استفاده از نرم‌افزارهای بانکی توسط خریداران است اما فروشندگان باید یک سری از نکات را رعایت کنند تا گرفتار مجرمین سایبری نشوند.

    وی اضافه کرد: در مواردی مشاهده شده که افراد سودجو به عنوان خریدار ظاهر می‌شوند و پس از خرید کالا، اظهار می‌کنند که کارت حساب به‌همراه ندارند و با تلفن همراه، وجه را پرداخت می‌کنند و در ادامه با استفاده از اپلیکیشن‌های رسیدساز که یک نرم‌افزار جعلی و مجرمانه هست، اقدام به ساخت یک رسید تقلبی مشابه رسیدهای بانکی نموده و فروشنده را فریب می‌دهند، علت عدم دریافت پیامک واریز و انجام تراکنش را نیز  شلوغی شبکه مطرح می‌کنند.

    سرهنگ قاسمی بیان داشت:  فروشنده نیز با مشاهده مشخصات کامل خود روی رسید جعلی ساخته شده در گوشی خریدار، به حرف وی اعتماد کرده و بعد از خروج کلاهبردار ، با کمال ناباوری متوجه می‌شود که این عمل کلاهبرداری بوده و هیچ گونه وجهی به حسابش انتقال و یا واریز نشده است.

    رئیس پلیس فتا استان بوشهر یادآور شد: حتی‌المقدور انجام عملیات دریافت وجه را با استفاده از پوز فروشگاه  از خریدار مطالبه کرده و پوز را در محلی قرار دهید که از دید شما پنهان نباشد.

    سرهنگ قاسمی توصیه نمود: متصدیان فروش، نسبت به فعال نمودن قابلیت اطلاع‌رسانی پیامکی حساب‌هایی که متصل به پوز فروشگاه‌شان است اقدام نمایند.

    این مقام انتظامی تأکید کرد: تا قبل از دریافت پیامک انتقال و واریز وجه  به حساب فروشگاه، از تحویل کالا به خریدار خودداری شود و وجود مشخصات شماره کارت و نام شما در رسید ارائه شده توسط مشتری، صحت انجام تراکنش بانکی را ضمانت نکرده و حتماً موجودی حساب بانکی خود در پیامک دریافت شده  بررسی و مطابقت دهندو سرشماره پیامک انتقال را با سرشماره پیامک های قبلی بانکی خود مقایسه کنند و ارسال پیامک از یک سرشماره جدید را به عنوان سند قبول نکنند.

    شایان ذکر است، پلیس فتا به‌ صورت شبانه ‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این گونه مؤسسات از طریق مراجع قضایی طرح شکایت کنند تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا Cyberpolice@  در کلیه شبکه‌های اجتماعی داخلی با ما در ارتباط باشند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *