×
×

کوچ زودهنگام عشایر خراسان شمالی به مناطق قشلاقی/کاهش میزان خسارت به یوردگاه‌های عشایری

  • کد نوشته: 46575
  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۶
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از انجام پیگیری برای کوچ زودهنگام عشایر استان به مناطق قشلاقی خبر داد. روشن ضمیر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بروز خشکسالی‌های شدید و نبود علوفه و ته چَرها در مزارع اظهار کرد: عشایر استان درخواست داده‌اند تا زودتر به مناطق قشلاقی در […]

    کوچ زودهنگام عشایر خراسان شمالی به مناطق قشلاقی/کاهش میزان خسارت به یوردگاه‌های عشایری
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از انجام پیگیری برای کوچ زودهنگام عشایر استان به مناطق قشلاقی خبر داد.

    روشن ضمیر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بروز خشکسالی‌های شدید و نبود علوفه و ته چَرها در مزارع اظهار کرد: عشایر استان درخواست داده‌اند تا زودتر به مناطق قشلاقی در استان گلستان کوچ کنند.

    وی گفت: در روز گذشته یک نشست با مسئولان ذی ربط استان گلستان در استان مذکور داشته ایم که یکی از موضوعات مطرح شده کوچ زودهنگام عشایر بوده است.

    روشن ضمیر با بیان اینکه طبق تقویم کوچ عشایر، عشایر باید از تاریخ یکم آذرماه به مناطق قشلاقی کوچ کنند، افزود: احتمال می رود امسال حدود ۲۰ روز، کوچ عشایر روزدتر انجام شود.

    وی ادامه داد: علاوه بر آن طی این جلسه مقرر شد تا اداره کل امور عشایری استان گلستان تمام راه های عشایری استان گلستان را تیغ زنی کند.

    این مقام مسئول تصریح کرد: تجهیز یکی از چاه‌های آب برای استفاده عشایر از آن تا زمان کوچ یکی دیگر از موارد مطرح شده بود که در صورت اتفاق چنین امری دیگر عشایر مجبور نیستند هر روز حدود ۶۰ کیلومتر راه را طی کنند تا از شهر مراوه تپه آب بیاورند.

    وی به تخریب و آتش سوزی یوردگاه های عشایری خراسان شمالی در مناطق قشلاقی نیز اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از موارد مطرح در این جلسه شناسایی افرادی است که نسبت به تخریب اموال عشایری در یوردگاه های قشلاقی اقدام می کنند.

    مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی تصریح کرد: هر ساله با این چالش جدی مواجه بودیم که البته طی امسال میزان تخریب و آتش سوزی با مطرح شدن قرق بان های عشایر کمتر شده بود.

    به گفته وی طی امسال به هفت مورد تخریب و آتش سوزی مواجه بودیم که در سال های گذشته این آمار خیلی بالا بود.

    روشن ضمیر افزود: طی امسال تفاهم نامه با یکی از شرکت های حفاظتی در استان گلستان منعقد شد اما از آنجایی که باید خود عشایر هزینه های آن را تامین می کردند و در این امر مشارکت نکردند، قرق بان های عشایری به کار گرفته نشدند.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *