×
×

سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشوری

  • کد نوشته: 47256
  • ۱۴۰۲-۰۸-۰۴
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف قارچ در این استان کمتر از میانگین کشوری است. صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: در این استان ۸۶ واحد تولید قارچ وجود دارد که از این تعداد ۴۱ واحد فعال است. وی با اشاره به اینکه میزان تولید […]

    سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشوری
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف قارچ در این استان کمتر از میانگین کشوری است.

    صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: در این استان ۸۶ واحد تولید قارچ وجود دارد که از این تعداد ۴۱ واحد فعال است.

    وی با اشاره به اینکه میزان تولید قارچ در استان ۵۶۳ تن است، افزود: بیشتر قارچ تولیدی از نوع دکمه‌ای است.

    صفدری ادامه داد: مقداری از قارچ تولیدی در خراسان شمالی به استان های همجوار ارسال می شود و باید فرهنگ سازی لازم به دلیل پروتئین موجود در آن برای مصرف این ماده غذایی ایجاد شود.

    وی با اشاره به اجرای طرح توسعه ای تولید این محصول بیان کرد: طرح توسعه این واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد به طوری که یک واحد پرورش با ۱۰ سالن در اسفراین وجود دارد که پنج سالن غیرفعال بوده و کمک شده تا این سالن ها فعال شوند.

    این مقام‌مسئول سطح زیرکشت محصول قارچ در استان را ۱۱.۲ هکتار اعلام کرد.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *