سرپرست مرکز فوریتهای پزشکی اورژانس ۱۱۵ گنبدکاووس مزاحمتهای تلفنی را از عمده مشکلات این مرکز دانست و از شهروندان خواست باتوجه به حساسیت کار نیروهای اورژانس برای خدماتدهی بموقع به مصدومان از مزاحمت تلفنی برای درد و دل و بیان مطالب غیرضروری خودداری کنند.
محمدرضا منتظری اظهار داشت: مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ شرق گلستان مستقر در گنبدکاووس با ۲۵ کارشناس پرستاری دریافت تماسها، ارائه مشاوره و هماهنگی برای اعزام آمبولانسها و انجام ماموریتها در نیمی از استان را برعهده دارد.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۷۸ هزار مورد تماس تلفنی با مرکز پیام شرق گلستان برقرار شد که پنج هزار و ۴۰۰ مورد از این تماسها مزاحمت تلفنی توسط افرادی است که به سبب مشکلات روانی و یا پُرکردن وقت خود مانع از ارائه خدمات به موارد اورژانسی دیگر میشوند که این آمار در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد کاهش یافت.
سرپرست مرکز اورژانس گنبدکاووس بیان کرد: در این مدت هفت هزار مورد مشاوره تلفنی در خصوص کنترل فشار و قند خون و یا احیای بیماران قلبی و مشکلات تنفسی توسط کارشناسان مستقر در مرکز پیام اورژانس شرق گلستان به تماس گیرندگان ارائه شده که سبب شیوع کرونا و استرسهای ناشی از آن، این مشاورهها در مقایسه با ۲ هزار و ۶۴۰ مورد مدت مشابه پارسال، افزایش چند برابری داشته است.
منتظری افزود: تیمهای اورژانس شرق گلستان براساس اعلام مرکز پیام از ابتدای بحران کرونا تا آخر مردادماه امسال ۲ هزار و ۴۰۰ بیمار مشکوک به کرونا را به مراکز درمانی منتقل کردند که در این جابجاییها ۱۱ نفر از کارکنان اورژانس به دلیل ارتباط مستقیم با بیماران، به کووید ۱۹ مبتلا شدند که بعد از گذران درمان حال همگی آنان بهبود یافته و به چرخه خدمت بازگشتند.
وی با بیان اینکه به طور میانگین ۲۰ تا ۲۵ درصد ماموریتهای اورژانس گلستان در گنبدکاووس انجام میشود، گفت: هشت هزار و ۲۰۰ ماموریت توسط تیمهای اورژانس شهرستان در پنج ماهه امسال برای خدمات رسانی به مصدومان حوادث انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۶۵ نیروی کارشناس و تکنسین فوریتهای پزشکی گنبدکاووس در سه پایگاه شهری و چهار پایگاه جادهای مستقر در اینچه برون، چای قوشان، ایمرمحمدقلی آخوند و باغلی مرامه این شهرستان به مردم خدمات ارائه میدهند، افزود: ۱۵ دستگاه آمبولانس برای انجام ماموریتها در گنبدکاووس استفاده میشود.
به گفته این مقام مسوول، گنبدکاووس نیاز به ایجاد پایگاه شماره چهار شهری و سه پایگاه سلطانعلی، دماغ در بخش داشلی برون و چپرقویمه دارد که ساختمان سه پایگاه ساخته شده و در صورت محقق شدن وعده دانشگاه علوم پزشکی گلستان مبنی بر تامین نیروی مورد نیاز، پایگاه اورژانس دماغ تا پایان شهریور امسال افتتاح میشود.
نیمی از جمعیت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری گلستان در شهرستانهای گنبدکاووس، کلاله، مینودشت، آزادشهر، مراوهتپه، آزادشهر و رامیان زندگی میکنند که ۳۵۰ هزار نفر انها فقط در گنبدکاووس سکونت دارند.
دیدگاهتان را بنویسید