رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رفسنجان گفت: ۱۳ طرح گردشگری با اعتبار یکهزار میلیارد ریال در شهرستان در دست اجرا است.
حسن حسینی در آیین گرامیداشت روز گردشگری اظهار داشت: در ۲ دهه اخیر صنعت گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای توسعه روستایی در نقاط مختلف جهان مورد توجه قرار گرفت اما کرونا وضعیت اقتصادی و معیشتی روستایی را دچار رکود کرده است و با وجود این ویروس منحوس سفرها کاهش یافته و روستاها از رونق افتادهاند.
حسینی با اشاره به اینکه روستاها به دلیل تنوع اقلیمی ظرفیت مناسبی برای گردشگری هستند ادامه داد: در رفسنجان ۲ نوع اقلیم روستایی شامل اقلیم روستایی دشت و اقلیم روستایی کوهستانی وجود دارد که هرکدام دارای قابلیتهای خاصی هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.
حسینی در زمینه حمایتهای مجتمع مس از طرح های گردشگری تصریح کرد: طی ۶ ماهه نخست سال جاری برای تهیه مواد اولیه به متقاضیان اجرای طرحهای صنایع دستی و گردشگری ۳۳ میلیارد ریال در قالب تسهیلات کمبهره اعطا شده است.
وی خاطرنشان کرد: کرونا به صنعت گردشگری دربخشهای دفاتر اقامتی، هتلها، اقامتگاههای بومگردی و دفاتر خدمات گردشگری ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد که امیدواریم با از بین رفتن این ویروس سفرهای گردشگری فعال و بخشهای مذکور رونق بخشیده شوند.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رفسنجان عنوان کرد: در زمینه سرمایه گذاری در گردشگری ۱۳ طرح با اعتبار بیش از یکهزار میلیارد ریال در رفسنجان در دست اجراست که شامل مجتمعهای گردشگری کوچک و بزرگ، واحدهای اقامتی و بوم گردی است.
مجید فصیحی هرندی هم رونق بخش گردشگری شهرستان را در کنار حفظ کشاورزی موجب رونق اقتصادی شهرستان دانست و بیان داشت: رفسنجان دارای آثار بکر گردشگری، جاذبههای طبیعی و بناهای تاریخی است که میتوان به دره منحصر بهفرد راگه، بزرگترین خانه خشتی جهان، هتلهایی با تلفیق معماری سنتی و مدرن، دریاچه نمک در جوادیه الهیه فلاح، قلعهها، کاروانسراها و … اشاره کرد.
محسن ارسلان ریییس هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی فوتبال مس رفسنجان بیان کرد: باشگاه فوتبال مس رفسنجان به عنوان سفیر گردشگری انتخاب شده است تا با توجه به راهیابی به لیگ برتر، میتوان به شهرهای دیگر کشور حضور پیدا کند و یا میزبان مسافران از نقاط مختلف کشور شود و ظرفیتهای گردشگری شهرستان معرفی شود.
ارسلان گردشگری معدن را از شاخصترین پارامترها در این حوزه عنوان کرد و افزود: رفسنجان در کنار آثار گردشگری و جاذبههای طبیعی بزرگترین معدن روباز مس در خاورمیانه را دارد که میتواند زمینهساز بازدید گردشگران داخلی و خارجی باشد.
دیدگاهتان را بنویسید