سرهنگ حیدر سوسنیاظهار داشت: در پی دریافت اخباری مبنیبر فروش اراضی دولتی توسط فردی سودجو، کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان تحقیقات و بررسیهای خود را دراینخصوص آغاز کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: مأموران پلیس آگاهی با بررسیهای انجام شده، تجزیهوتحلیل اخبار و اطلاعات واصله، انجام بازدید میدانی و اخذ استعلام از اداره راه و شهرسازی، در راستای اجرای دستور مقام محترم قضائی فردی که با استفاده از مدارک و اسناد اقدام به فروش ۲۰۰ مترمربع از اراضی متعلق به دولت کرده بود را شناسایی و دستگیر کردند.
سوسنی با بیان اینکه کارشناسان ارزش زمین تصرف شده را چهار میلیارد ریال اعلام کردند گفت: در همین راستا یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر در خاتمه، مسئله زمینخواری را بهعنوان یک تهدید برای منافع ملی برشمرد و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی و دستگاه قضائی با اهتمام ویژه مقابله و برخورد با متخلفان این نوع جرایم را دستور کار داشته و با جدیت در راه کوتاه شدن دست افراد ناپاک از اموال عمومی تلاش میکند.
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت،آن را پذیرفتم


























دیدگاهتان را بنویسید