مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: مرغداران این شهرستان هشت هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال تولید کردند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ تن افزایش دارد.
تولید۸۵۴۵تن گوشت مرغ درشیروان
به گزارش بازار کسب کار آنلاین مهران حیاتی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این در حالی است که مرغداران استان امسال با افزایش نهاده های دامی مواجه بودند و علاوه بر این، شیوع ویروس کرونا تولید گوشت را هم برای این قشر مشکل کرده بود.
وی گفت: هم اینک روزانه ۲۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود.
حیاتی با اشاره به افزایش جوجه ریزی این شهرستان در سال جاری افزود: از ابتدای امسال، چهار میلیون و ۴۹۷ هزار و ۴۷۰ قطعه جوجه ریزی در شهرستان صورت گرفته است که این میزان در مدت مشابه سال قبل، چهار میلیون و ۴۹۲ هزار و ۳۳۵ قطعه بود.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: ظرفیت شهرستان در هر دوره ۴۵ روزه، یک میلیون و ۳۴۳ هزار قطعه است.
به گفته حیاتی شهرستان شیروان ۵۰ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۳۸۳ هزار و ۸۴۰ قطعه با جوجه ریزی، ۶ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۱۴۳ قطعه در سال است.
این شهرستان قطب تولید مرغ در استان خراسان شمالی است.
مرکز شهرستان ۱۵۷ هزار نفری خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است.
دیدگاهتان را بنویسید