×
×

تردوخوشمزه نان بربری خانگی

  • کد نوشته: 21287
  • ۱۳۹۹-۱۱-۰۲
  • ۰
  • درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.
    تردوخوشمزه نان بربری خانگی
  • تبلیغ هدفمند

    درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.

    تردوخوشمزه نان بربری خانگی

    درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذاها نیست.

    مواد لازم برای تهیه نان بربری:

    • آرد: ۱ کیلو 
    • نمک: ۱۲ گرم
      • شکر: ۱۵ گرم
    • روغن: ۱۰ گرم
      • آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
    • بهبود دهنده: ۵ گرم 

    طرز تهیه و دستور پخت نان بربری:

    ۱. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

    ۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای  با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.

    ۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

    ۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

    ۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *