عباس رضایی اظهارداشت: این امر با همت و مشارکت مجمع خیران مدرسه ساز استان اصفهان که همواره جزو پیشتازان کشور بودهاند، محقق و آغاز شده است.
وی با بیان اینکه همکاری و هماهنگیها برای نوسازی مدارس و بهبود فضاهای آموزشی باید روز به روز بیشتر شود، ادامه داد: هیچ منطقهای از استان نباید مدرسه نامناسب داشته باشد.
استاندار اصفهان با تاکید بر ارتقای نگرش مدرسه سازی در جامعه، تصریح کرد: استمرار نیکوکاری و سرمایه گذاری در ساخت و بهسازی مدارس در این استان ضروری است که آغاز عملیات ساخت مدارس یادشده در روزهای اخیر در همین راستا بوده است.
رضایی خاطرنشان کرد: نیکوکاران استان در تمامی عرصهها مشارکت دارند و تاکنون طرحهای متعددی با نقش آفرینی موثر آنان به سرانجام رسیده است.
وی با قدردانی از شکرالله فَرقدانی که با سرمایه گذاری او بهرهبرداری از مجتمع آموزشی دختران “چهارباغ مدرسه شکرالله فرقدانی” پنجشنبه گذشته با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش آغاز شد گفت: نیت پاک و دیدگاههای با ارزش این خیر و دیگر نیکوکاران افتخار جامعه ماست.
بر اساس آمار موجود ۳۰ درصد مدارس کشور با سرمایه گذاری خیران ساخته شده است که نشان از توانایی و ظرفیت بالای نیکوکاران در امر مدرسه سازی دارد.
برایندها مبین این است از مجموع ۵۳۰ هزار کلاس درس موجود در کشور، تاکنون حدود ۱۳۰ هزار کلاس درس به همت خیرین ساخته شده است که اگر قرار بود این حجم از مدارس و کلاسهای درس را دولت به تنهایی احداث کند به طور قطع هزاران میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت.
مجمع خیران مدرسهساز استان اصفهان در سال ۱۳۷۸ به منظور جذب هر چه بیشتر خیرین و ساماندهی کمکهای مردم در حوزه مدرسهسازی تشکیل شد،
این مجمع با ۸۰۰ عضو در ۱۶ شهرستان استان اصفهان فعال است.
در سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ بالغ بر ۹۰۰ هزار دانشآموز در پنج هزار واحد آموزشی در استان اصفهان به تحصیل مشغول هستند.
دیدگاهتان را بنویسید