×
×

غذای جذاب گیلانی ونحوه تهیه خورش نازخاتون

  • کد نوشته: 24278
  • ۱۳۹۹-۱۱-۲۹
  • ۰
  • خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.
    غذای جذاب گیلانی ونحوه تهیه خورش نازخاتون
  • تبلیغ هدفمند

    خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 

    غذای جذاب گیلانی ونحوه تهیه خورش نازخاتون

    طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی
    غذای جذاب گیلانی ونحوه تهیه خورش نازخاتون

    خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود. 

    مواد لازم برای خورش نازخاتون:

    طرز تهیه و دستور پخت خورش نازخاتون:

    ۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

    ۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

    ۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

    ۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

    ۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

    ۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *