اعتراف به ۴۵ فقره سرقت در “کردکوی”
- کد نوشته: 25257
- ۰۷ اسفند ۱۳۹۹
- ۰
به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از پلیس، سرهنگ "فرزاد تاجره" اظهار داشت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت کابل برق در کردکوی، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.

به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از پلیس، سرهنگ “فرزاد تاجره” اظهار داشت: به دنبال وقوع چندین فقره سرقت کابل برق در کردکوی، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی آن شهرستان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: اقدامات اطلاعاتی و بررسی های میدانی پلیس در این راستا آغاز شد و سرانجام ماموران موفق شدند، سارق سابقه دار را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را در مخفیگاهش زمین گیر کنند.
جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: متهم در تحقیقات مقدماتی و پس از مواجهه با مستندات موجود به ۴۵ فقره سرقت کابل برق در کردکوی اعتراف کرد.
منبع: ایرنا
هشدار کمآبی در مسیر کوچ پاییزی عشایر خراسان شمالی






دیدگاهتان را بنویسید