×
×

طبیعی و جذاب باسکنجبین

  • کد نوشته: 29148
  • ۱۴۰۰-۰۱-۱۶
  • ۰
  • ۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
    طبیعی و جذاب باسکنجبین
  • تبلیغ هدفمند

    طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم پیشنهاد ایرنا زندگی است.

    طبیعی و جذاب باسکنجبین

     مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:

    • نعناع              ۲ کیلو
    • سرکه سفید          نصف الی ۱ پیمانه
    • شکر               ۳ کیلو
    •  آب               ۱۰ ای ۱۲ لیوان
    • گلاب             مقداری

    طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:

    ۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را  ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

    ۲. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

    فوت و فن:

     ۱.  سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.

     ۲.  در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *