Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
Close

Search

  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Subscribe
رامیان

نتیجه تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری به صحن مجلس می‌رود

By مدیر
۱۴۰۱-۱۲-۱۹ 2 Min Read
۰

ایسنا/خراسان شمالی نایب رئیس هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد فدراسیون سوارکاری با بیان اینکه نتیجه تحقیق و تفحص از هیأت سوارکاری به صحن مجلس می‌آید، گفت: در شورای تبارنامه اسب اصیل ترکمن باید چندین نماینده از خراسان شمالی وجود داشته باشد.

محمد وحیدی در نشست با جمعی از تولید کنندگان اسب اصیل ترکمن و هیأت سوارکاری خراسان شمالی، با اشاره به اینکه نتایج هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد فدراسیون سوارکاری به صحن می‌آید، اظهار کرد: تاکنون نیز اسناد متقنی از عملکرد فدراسیون مذکور به دست آمده است.

وی با بیان در صنعت اسب به طور قطع رقابت وجود دارد، ادامه داد: تحقیق و تفحص در این فدراسیون با عمق بسیار زیادی انجام می‌شود و مجلس شورای اسلامی مصمم است که پس از اعلام نتیجه در صحن مجلس شورای اسلامی، پیگیری قانونی انجام شود.

نماینده مردم ۵ شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی اولویت اصلی دفاع از اسب اصیل ترکمن است.

وی تأکید کرد: خلوص اسب باید در خاستگاه اصلی آن که کمتر دچار آلودگی شده است، بررسی شود.

وحیدی در پایان بیان کرد: طی سال‌های گذشته از نحوه عملکرد فدراسیون سوارکاری و کمیته اسب ترکمن بیشترین آسیب به اسب اصیل ترکمن در خراسان شمالی و گلستان وارد شده است.

به گزارش ایسنا، وی پیش از این در گفت و گویی اعلام کرده بود: تحقیق و تفحص به لحاظ قانونی دوره‌ای ۶ ماه دارد که قابل تمدید است. اعضا در این دوران شکایات را بررسی می‌کنند و پس از ارائه گزارش در صحن، نمایندگان تصمیم نهایی را خواهند گرفت. بحث دوپینگ اسب‌ها و واردات غیرقانونی و عملکردهای مالی و اداری در فرآیند تحقیق و تفحص وجود دارد. این فرآیند به یک دوره مدیریتی برمی‌گردد.

وی بیان کرده بود: تغییر فردی که بنا بر گزارش دستگاه های نظارتی و وزارت ورزش و جوانان طی فرآیند غیر قانونی خود را رئیس فدراسیون سوارکاری می دانست، پایان کارِ هیأت تحقیق و تفحص از عملکرد فدراسیون سوارکاری نخواهد بود.

انتهای پیام

Author

مدیر

Follow Me
Other Articles
Previous

مصرف سالانه ۵.۵ میلیون تن چوب خام در کشور

Next

نردبان بلندمرتبه آتش نشانی بجنورد کمتر از ۱۲ روز دیگر تحویل می شود

No Comment! Be the first one.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *