×
×

مراقب فعالیت کلاهبرداران در آستانه بازگشایی مدارس باشید

  • کد نوشته: 44292
  • ۱۴۰۲-۰۶-۱۸
  • ۰
  • سرپرست پلیس فتا استان همدان در خصوص کلاهبرداری با ترفند فروش کیف، کفش و البسه مدرسه و جمع آوری کمک برای دانش آموزان نیازمند در فضای مجازی به شهروندان هشدارداد.  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرپرست پلیس فتا استان همدان در تشریح این خبر اعلام کرد:مجرمان سایبری برای کلاه‌برداری از کاربران، همشیه ازهر موقعیت و […]

    مراقب فعالیت کلاهبرداران در آستانه بازگشایی مدارس باشید
  • تبلیغ هدفمند

    سرپرست پلیس فتا استان همدان در خصوص کلاهبرداری با ترفند فروش کیف، کفش و البسه مدرسه و جمع آوری کمک برای دانش آموزان نیازمند در فضای مجازی به شهروندان هشدارداد.
     

    پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرپرست پلیس فتا استان همدان در تشریح این خبر اعلام کرد:مجرمان سایبری برای کلاه‌برداری از کاربران، همشیه ازهر موقعیت و مناسبتی برای رسیدن به اهداف خود سوء‌استفاده می‌کنند، در این ایامی هم که درآستانه بازگشایی مدارس هستیم، ممکن است برخی افراد سودجو بخواهند با سوءاستفاده از این رویداد و در پوشش فروشگاه‌های آنلاین  و همچنین کمک به افراد نیازمند برای خرید لوازم التحریر دست به کلاهبرداری بزنند.

    وی افزود:ممکن است افراد سودجو با طراحی فروشگاه‌های جعلی فروش کیف و کفش و البسه مدرسه و با تبلیغات قیمت‌های بسیار پایین‌تر از قیمت بازار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی،شهروندان را اغفال کنند و بعد از دریافت وجه کالایی ، ارسال نکنند و یا کالایی باکیفیت بسیار پایین‌تر از تصاویر تبلیغ‌شده ارسال نمایند.

    وی ادامه داد:در برخی موارد کلاهبرداران سایبری ممکن است با انتشار تصاویر دانش آموزان بی‌بضاعت تحت عنوان جمع‌آوری کمک، برای خرید لوازم التحریر و رساندن اقلام به این دانش آموزان سعی کنند که احساسات مردم را تحریک نموده و یا با ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های ‌اجتماعی اطلاعات بانکی شهروندان را سرقت کرده و در نهایت حساب افراد را خالی کنند.  

    سرپرست پلیس فتا همدان به شهروندان توصیه کرد:برای خرید مطمئن در اینترنت حتما از فروشگاه‌هایی که دارای نشان اعتماد الکترونیک هستند اقدام کنند و از اعتماد به صفحات و سایت‌های ناشناخته خودداری کنند،همچنین برای هرگونه واریز وجه جهت خرید کمک هزینه‌ لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمند، فقط از طریق شماره حساب های نهادهای معتبر و سازمان‌های مربوطه اقدام کنند و از پرداخت‌های اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی به افراد ناشناس جدا خودداری نمایند.

    این مقام مسئول از عموم مردم خواست : توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و همواره مراقب ترفند کلاه‌برداران و سودجویان باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *