حوزه انتشار: گلستان
شناسه خبر: ۴۲۴۰۶۲
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان خبرداد:

ازمدیران کل کمیته امداد و آموزش و پرورش استان گلستان درهمایش کشوری مدارس همدل تجلیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ، عیسی بابایی ،مدیرکل کمیته امداد استان در حاشیه همایش سراسری مدارس همدل که سه شنبه شب ۱۴۰۲/۰۶/۲۸درتهران برگزار می شد گفت :طرح مدارس همدل یکی از سیاست ها و راهبردهای انساندوستانه و خیرخواهانه با همکاری کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش می باشد.
وی فراهمسازی زمینه تقویت بنیه علمی دانشآموزان تحت حمایت کمیته امداد را از اهداف اصلی این طرح عنوان کرد و افزود: آینده کشور ما در گروی انجام چنین اقداماتی است که ریشه در آموزههای دینی و اعتقادی ما دارد.
بابایی با اشاره به ترویج فرهنگ خیر و احسان بعنوان یکی دیگر از اهداف طرح مدارس همدل، اظهار کرد: باور ما این است ،جامعهای که به خیر و احسان مسلح شود و این فرهنگ در آن جاری و ساری شود، فقر ریشهکن خواهد شد.
در پایان این مراسم استان گلستان بعنوان یکی از هفت استان برتر در اجرای مدارس همدل درکشور شناخته شد و عیسی بابایی،مدیرکل کمیته امداد و سیدرضا نظری،مدیرکل آموزش و پرورش استان وسیدمصطفی کیاالحسینی،معاون امورفرهنگی کمیته امداد گلستان توسط مصطفی خاکسار،قائم مقام کمیته امداد و رضامراد صحرایی،وزیرآموزش وپرورش مورد تجلیل قرارگرفتند.
انتهای پیام.
استان گلستان, کمیته امداد, کسب رتبه درطرح مدارس همدل
۴۲۶ هزار تن ذرت از بنادر برزیل به مقصد ایران بارگیری شد






















دیدگاهتان را بنویسید