×
×

مردم چشم‌انتظار آبادانی بیشتر

  • کد نوشته: 54595
  • ۱۴۰۳-۰۹-۰۶
  • ۰
  •  به گزارش علی قاسمعلی خبرنگار بازار کسب و کار | با گذشت حدود یکصد روز از آغاز فعالیت مسعود پزشکیان به عنوان رییس قوه مجریه ، اعضای کابینه دولت چهاردهم، علی اصغر طهماسبی را به عنوان یازدهمین استاندار گلستان معرفی کردند...
    مردم چشم‌انتظار آبادانی بیشتر
  • تبلیغ هدفمند

    با اعلان سخنگوی دولت چهاردهم، دوره خدمت علی محمد زنگانه در استانداری گلستان پس از حدود یک‌هزار و یکصد روز به پایان رسید و علی اصغر طهماسبی به عنوان یازدهمین استاندار گلستان معرفی شد.

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار | با گذشت حدود یکصد روز از آغاز فعالیت مسعود پزشکیان به عنوان رییس قوه مجریه ، اعضای کابینه دولت چهاردهم، علی اصغر طهماسبی را به عنوان یازدهمین استاندار گلستان معرفی کردند.

    استان گلستان، از منظر بسیاری از شاخص‌های برخورداری در زمره استان‌های محروم کشور تلقی می‌شود و سطح درآمد سرانه اهالی آن در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن،۵۰ درصدسرانه متوسط کشور است. به زبان ساده تر زیر چتر مخملین و سبز جنگل های هیرکانی در استان گلستان، غبار محرومیت ملموس است و برای تعالی و آبادانی هر چه بیشتر این خطه، حضور مدیران توانمند و کار بلد نقشی اساسی بر عهده دارد.

    دوره زمامداری، علی محمد زنگانه حدود ۱۱۰۰ روز به طول انجامید. در کنار توفیقات و دستاوردهای همچون تحصیل مجوزهای لازم برای منطقه آزاد تجاری اقتصادی اینچه برون، بن بست شکنی های اداری و قضایی در خصوص پتروشیمی گلستان ، اخذ مجوز های طرح طبیعت گردی آشوراده  و احداث و لایروبی کانال آشور به عنوان نخستین کانال آبرسان در خلیج گرگان، بسیاری از مطالبات و نیازهای مردم گلستان، همچنان روی زمین مانده است.

    حال امروز علی اصغر طهماسبی ، سکاندار استانداری گلستان را بعهده گرفته که چالش‌ها و دغدغه‌های فراوانی را پیش رو دارد.

    تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام از اصلی‌ترین انتظارات اهالی گلستان از یازدهمین استاندار گلستان است؛ با همه اهتمام و مساعی صورت گرفته در دولت سیزدهم و دوره خدمت علی محمد زنگانه ، همچنان بخش‌های زیادی از پروژه‌های گلستان به سرانجام نرسیده اند.

    نامشخص بودن زمان بهره‌برداری از سد نرماب چهل چای، وضعیت مبهم پروژه آب شیرین‌کن گمیشان در غرب استان گلستان و بی سرانجامی برخی پروژه‌ها مانند کریدور ریلی شمال – جنوب از جمله مباحثی است که باید تکلیف آنها در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشخص شود.

    پیشرفت اندک پروژه‌هایی مانند سد چایلی، سد میرداماد، سایت جدید پسماند، تله کابین علی آباد کتول و مداخلات تکمیلی برای احیای خلیج گرگان از دیگر دل‌مشغولی‌های تیم جدیدخواهد بود .

    چالش‌های اداری پیش روی منطقه آزاد تجاری اینچه برون، سنگ اندازی سازمان حفاظت محیط زیست در پیاده‌سازی طرح طبیعت گردی آشوراده و کمبود شدید اعتبارات برای تکمیل بیش از ۶۰۰ طرح نیمه تمام در اقصی نقاط گلستان  هم باید در دستور کار علی اصغر طهماسبی و تیم همراه وی باشد.

    طهماسبی مراقب پاشنه آشیل‌ها باشد

    به طور حتم، پیاده سازی شعار دولت وفاق ملی و پایان دادن به برخی کشمکش‌های سیاسی گلستان از جمله اولویت‌های این مدیر با تجربه و بومی خواهد بود ؛ زیرا به زعم بسیاری از صاحب نظران یکی از دلایل عقب ماندگی گلستان عدم وحدت و اتحاد در گلستان است.

    تجربه طولانی طهماسبی در حوزه فعالیت‌های اجرایی و سیاسی و البته نقش آفرینی مستقیم وی در برخی نهادهای اطلاعاتی و بالا دستی مهم‌ترین ویژگی این مدیر گلستانی است که می‌تواند به بسیاری از غائله‌ها پایان دهد.

    نکته مهم است که آبادانی و سازندگی بیشتر در گلستان و به زبان ساده‌تر موفقیت علی اصغر طهماسبی در مسند جدید صرفاً با اتکا به یک طیف یا دارو دسته سیاسی ممکن نیست؛ به کارگیری از ظرفیت نخبگانی گلستان از همه جریانات سیاسی قومیتی و مذهبی تنها راهکار داشتن گلستان آبادتر است.

    تنش‌های سیاسی، سهم خواهی، تسویه حساب‌های شخصی و جناحی می‌تواند پاشنه آشیل علی اصغر طهماسبی در دوره مدیریت جدید در استانداری گلستان باشد

    سوابق یازدهمین استاندار گلستان؛ بومی و باتجربه

    علی اصغر طهماسبی در سال ۱۳۴۱ در شهرستان بندرگز در غربی‌ترین خطه، استان گلستان دیده به جهان گشود. وی هم اینک ۶۳سال دارد و از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس بوده است

    مشارکت در فعالیت‌های سیاسی دوران انقلاب شکوهمند اسلامی و حضور در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس از جمله فعالیت‌های دوره نوجوانی و جوانی طهماسبی بیان می شود. طهماسبی در مدت زمان حضور در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل، به درجه جانبازی نائل شد.

    وی دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت و برنامه‌ریزی است و سال‌های زیادی را در نهادهای امنیتی – اطلاعاتی خدمت کرده است.

    وی اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه ۹۰ قائم مقام  و معاون اداره‌کل اطلاعات گلستان بود و در دوره استانداری صادقلو در سالهای۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶، معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان بود.

    طهماسبی همچنین ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گلستان را در کارنامه دارد و در این بین نیز عضو کارگروه دائمی اقتصاد مقاومتی مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان از دیگر سوابق وی است.

    وی پس از بازنشستگی، به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی خود ادامه داد و از خرداد ۱۴۰۲ مسئولیت دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان را بر عهده گرفت.

    استان گلستان با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت سال ۱۳۷۶ با جداشدن از مازندران به عنوان استانی مستقل به مرکزیت گرگان درآمد که از زمان تاسیس تاکنون شاهد فعالیت۱۰ استاندار بود.

    گلستان با سکونت ۱۷ قوم شیعه و سنی از جمله استان‌های تقریبی ایران اسلامی است که مردم آن از ابتدای استقلال تاکنون تجربه مدیریت۱۰ استاندار به نام‌های «سید ابراهیم درازگیسو، علی‌اصغر احمدی، محمدهاشم مهیمنی، علی‌محمد شاعری،یحیی محمودزاده، محمدجواد قناعت، حسن صادقلو، سید مناف هاشمی، هادی حق‌شناس و علی‌محمد زنگانه» و سه نفر به نام‌های «هادی پژوهش، رضا انجم‌شعاع و میرمحمد غراوی» به عنوان سرپرست استانداری این استان را پشت سرگذاشتند.

    هر چند گلستان برای رسیدن به پیشرفت و توسعه به پیش‌شرط‌های زیادی نیاز دارد اما استاندار می‌تواند با چینش صحیح، سایر مدیران استان را در یک راهبرد صحیح به کارگیری کند.

    اهالی گلستان از دولت چهاردهم انتظار دارند تا با حمایت حداکثری از استاندار جدید، به فرایند گره گشایی از مشکلات فراروی این خطه شتاب ببخشد و با ویژه بینی لازم ، کار‌های نیمه تمام و مطالبات مزمن اهالی این منطقه را پیگیری و برای حل آنها راهکاری مطمئن ترسیم کند.

     

     

    نویسنده: علی قاسمعلی
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *